Cum sa eviti pielea uscata si aparitia ridurilor provocate de bronzare

Deseori, atunci când vezi pe cineva care s-a expus la multe sesiuni de bronzare pentru o perioada mai indelungata, vei observa ca pielea lor va fi uscata si deseori ridata. Cu toate acestea, nu trebuie să fie asa. Puteti obtine un bronz al pielii, fara deshidratarea şi ridarea pielii. Trebuie doar sa stiti cum sa va bronzati inteligent!

Cheia in menţinerea pielii tinere este sa-i pastrati hidratarea. Incepeti prin hidratarea pielii din interior spre exterior. Beti 10-12 pahare de apa in fiecare zi – în special în zilele în care va expuneti pielea la bronzat. Apa va ajuta in a mentinera unei pielii hidratate care arata si se simte excellent.

tanning_hdr

Inainte de a incepe sesiunea de bronzare, folositi creme de bronzat  concepute pentru a proteja pielea de razele ultraviolete nocive emise de aparatele de bronzare. Dupa ce ati terminat fiecare sedinta de bronzare, urmati un tratament cu o crema hidratanta pentru piele. Un alt lucru pe care il poti face este sa porti ochelari de bronzat mai mari atunci când vă bronzati, deoarece primul loc unde ridurile isi fac aparitia este in jurul ochilor. La fel ca si ochelarii de soare pe care ii purtati tot timpul la plaja, trebuie sa purtati intotdeauna ochelari de protectie atunci cand sunteti la o sesiune de bronzare intr-un aparat de bronzat.

Prin o concentrare si o atentie ridicata asupra ingrijirii pielii inainte, in timpul si dupa o sesiune de bronzare, puteti ajuta la atenuarea riscurilor de efecte secundare ale razelor UV – inclusiv a celor de riduri nedorite.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *