loading

Repêchage

GAME

Deschizătoare de drumuri în domeniul tehnologiilor plantelor marine şi pionier în tratamentele şi produsele cosmetice pe bază de Alge, Compania Repêchage® a creat o gamă largă de produse profesionale de îngrijire a pielii pe bază de Alge Marine, bogate în nutrienţi, considerate la nivel global ca produse SPA de top.

Repêchage este una dintre puținele companii de produse cosmetice profesionale care produc tratamente și produse în Statele Unite.

Cercetătorii de la Repêchage® caută Algele specifice, benefice pentru toate tipurile de piele şi nevoile terapeutice ale acesteia.

Amestecul bogat de vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi şi antioxidanţi din Alge Marine fac din acestea ingredientul principal pentru detoxifierea, oxigenarea, reechilibrarea și hidratarea tenului, având proprietăţi anti-îmbătrânire şi de regenerare.

Algele noastre sunt culese din apele de pe coasta Bretaniei din Franţa şi sunt procesate în S.U.A, printr-o metodă concepută de noi pentru ca toate beneficiile nutritive din mare să fie extrase şi folosite în beneficiul pielii.