3 culori care îți vor scoate în evidență bronzul

După ce ți-ai petrecut ore în șir pe plajă sau la solar, ai nevoie de ceva care să îți scoată în evidență bronzul perfect. Știi că acel ceva poate fi culoarea hainelor? Această alegere comunică foarte multe despre personalitatea ta, dar te și ajută să-ți sublinieze strălucirea dobândită de-a lungul verii. Descoperă mai jos doar câteva dintre nuanțele care îți vor scoate în evidență bronzul!

Turcoaz

Combinație dintre albastru și verde, turcoazul este o culoare care transmite calmul și seninătatea. Alături de un ten bronzat, aceasta va adăuga alurii tale un strop de energie și va emana mai ales un aer sofisticat. Pietrele prețioase de această culoare sunt simbolul prieteniei, aduc pace căminului și mult noroc purtătorului. Se spune că aceasta poartă cu sine multă înțelepciune și adevăr.

 

Roz

Rozul e feminitate pură, fiind una dintre cele mai indicate culori când vine vorba de evidențierea unui ten bronzat. Aceasta poate avea o nuanță dulce, drăguță și jucăușă, atribute pe care ți le va transmite și ție fără doar și poate. Se spune că rozul este culoarea iubirii universale, atât a iubirii de sine, cât și a altora. Pietrele de culoare roz aduc seninătate, fericire, relaxare și sunt menite să alunge frustrarea sau să neutralizeze confuzia și dezordinea.

 

Alb

Precum rozul, albul este preferat de către persoanele bronzate datorită contrastului intens care se creează între nuanța pielii și cea a hainelor. Intens pozitiv, albul este asociat cu puritatea, inocența, lumina, siguranța, înțelegerea și credința. Se spune că pietrele prețioase de culoare albă ajută la crearea unor noi începuturi, previn prejudecățile și te ajută să vezi inocența din cei din jur.