loading

Gama de aparate de bronzat Megasun

Sonnenline Grup este distribuitor exclusiv al produselor Megasun în România.

Megasun seria K7

Modelată de designerul „Etienne Salomé”, cunoscut pentru munca sa pentru Bugatti Automobile, seria K se concentrează pe eleganță completă, claritate și posibilități nesfârșite.

Megasun seria P9S

Cu seria P9S, KBL prezintă o premieră mondială în strânsă colaborare cu Studio F. A. Porsche, care stabilește noi standarde de proiectare pentru aparatele de bronzare.

Megasun seria P9

Noua serie P9 aduce inovatia lampilor Smart Lamp Technology cu o intensitate dinamica a luminilor si efecte de tonifiere si catifelare a pielii.

Megasun seria Alpha

Seria exclusivă alpha deluxe de la megaSun impresionează prin designul său elegant, combinat cu elemente puternice și caracteristici remarcabile în solariile profesionale din segmentul premium. În mod excepțional inovatoare în tehnologie și design, precum și performanțe incontestabil de puternice.

Megasun seria Omega

Seria Omega reprezintă un design excelent, o tehnologie remarcabilă și o funcționalitate bine gândită. Adevaratul designer de bronzare face ca fiecare studio sa fie speciala.

Megasun seria Tower

Seria MegaSun Tower pune tot ce a fost văzut până acum în sensul cel mai adevărat al cuvântului la umbra. Tehnologie de ultimă generație și economizor de spațiu adevărat.

Megasun seria Collarium

Collarium este un solar de clasă mondială și oferă o tehnică unică în industria frumuseții. Acest lucru nu este numai nou, ci revoluționar – deoarece interacțiunea perfectă a terapiei cu lumină de colagen și a bronzării UV selective asigură vitalitatea anti-îmbătrânire și permanentă a pielii!