loading

Despre noi – Aparate de bronzat

Venim in intampinarea nevoilor voastre, de a crea un salon de bronzat la cele mai inalte standarde echipat cu cele mai performante aparate de bronzat si solutii pentru a obtine un bronz ideal, cu o echipa tanara dinamica si dornica de performanta, profesionista si foarte bine informata in tot ceea ce tine de domeniul saloanelor de bronzat.

SonnenLine are in echipa sa profesionisti in domeniul vanzarilor de profil si servisari, intruneste toate calitatiile necesare, unui colectiv dinamic, serios si cu dorinta inascuta de a satisface cele mai exigente gusturi ale clientilor. SonnenLine reprezinta cele mai renumite firme occidentale din domeniu, o sarcina de responsabilitate pentru clientii si colaboratorii nostri, pe care numai o echipa de profesionisti o poate duce la capat.

Experienta noastra in domeniu este garantata de mobilitate, flexibilitate, dinamism, calitate si promtitudine. Avem cea mai mare echipa de vanzari, competenta la cele mai inalte standarde si servicii care de-alungul anilor au demonstrat profesionlistmul unei companii de incredere si stabila.

Suntem lideri nationali in distributie, service si suport pentru aparate de bronzat

In cursul anului 2009 a luat fiinta Asociatia Saloanelor de Bronzare Profesionale din Romania, reprezentantul Sonnenline fiind unul dintre membrii consiliului director. Asociatia este o organizatie non profit, formata din reprezentanti ai firmelor de import si distributie pentru aparate de bronzat precum si din reprezentanti ai saloanelor de bronzare din tara.

Scopul acestei asociatii este acela de a facilita o buna colaborare intre mebrii sai precum si de a promova un mediu profesionist in marea industrie a acestor aparate de bronzat. Una dintre misiunile ASBPR este aceea de a-si educa membrii prin sesiuni de training, seminare si alte activitati, De asemenea membrii acesteia vor interveni ori de cate ori se face publicitate negativa acestei industri prin furnizarea de contra-argumente precise si nepărtinitoare pe subiectul în discuție.

Orice colaborator al nostru este incurajat sa profite de toate serviciile și avantajele pe care A.S.B.P.R. le poate oferi.