loading

Sonnenline Grup

Încă din 1990, compania noastră s-a situat pe primele locuri în vânzarea de aparatură de bronzare, aparatură de remodelare și mobilier beauty, wellness și spa, dar și de cosmetice profesionale de bronzat, faciale, corporale și pentru coafor. În ultimii ani, compania a cunoscut o creștere substanțială, dezvoltându-se atât din punct de vedere logistic cât și financiar, diversificându-și oferta de produse și canalele de distribuție.

Reprezentând cele mai renumite branduri din Germania, Italia, SUA, Spania, Olanda și Turcia, gama de produse pe care noi o oferim clienților este foarte vastă, fiind recunoscută pentru performanța și calitatea sa.

Colaborând cu zeci de saloane din toate județele țării, le stăm la dispoziție clienților cu experiența și produsele noastre, ajutându-i să și dezvolte serviciile pentru un bussiness profitabil. De accea, ne considerăm clienții drept parteneri, scopul nostru fiind de a crește împreună și de a avea relații de colaborare de lungă durată, bazate întotdeauna pe încredere și profesionalism.

Echipa noastră, bine formată în tot ceea ce ține de domeniul înfrumusețării, vă va sta mereu la dispoziție, venind cu cele mai bune oferte și soluții la nevoile salonului dvs, fie că este la început sau în plină dezvoltare.

Sonnenline are în echipa sa profesioniști în domeniul vânzărilor de profil și servisari, și întrunește toate calitățiile necesare unui colectiv dinamic, serios și cu dorința înăscută de a satisface cele mai exigente gusturi ale clienților.

 

Suntem lideri naționali în distribuție, service și suport pentru aparate de bronzat

În cursul anului 2009 a luat ființă Asociația Saloanelor de Bronzare Profesionale din România, reprezentantul Sonnenline fiind unul dintre membrii consiliului director. Asociația este o organizație non profit, formată din reprezentanți ai firmelor de import și distribuție pentru aparate de bronzat precum și din reprezentanți ai saloanelor de bronzare din țară.

Scopul acestei asociații este acela de a facilita o bună colaborare între mebrii săi precum și de a promova un mediu profesionist în marea industrie a acestor aparate de bronzat. Una dintre misiunile ASBPR este aceea de a-și educa membrii prin sesiuni de training, seminare și alte activități. De asemenea membrii acesteia vor interveni ori de câte ori se face publicitate negativă acestei industri prin furnizarea de contra-argumente precise și nepărtinitoare pe subiectul în discuție.

Orice colaborator al nostru este încurajat să profite de toate serviciile și avantajele pe care A.S.B.P.R. le poate oferi.