loading

Lampi si accesorii

Va oferim o gama varianta de lampi si accesorii Megasun.

Lumina este doar lumina … sau nu-i asa?

Doar produsele 100% originale pot produce 100% putere.

Va oferim tuburi si radiatoare produse de KBL, de cea mai buna calitate. Tuburile ultraperformante sunt facute special pentru aparatele de bronzat megaSun si sunt supuse unor numeroase teste de control a calitatii care asigura o performanta ridicata si o durata lunga de viata.

Consumabile

Putem sa va ajutam sa va echipati salonul de bronzare cu cele mai potrivite accesorii si consumabile din gama Megasun.

Pentru oferta completa de lamp, accesorii si consumabile sau gama de produse personalizate nu ezitati sa ne contactati!

Lampile Ultra Gold Extreme+Vitamina D fac parte din categoria produselor PREMIUM din domeniul bronzarii, fiind fabricate de catre compania germana JW Sales (Narva Lichtquellen Gmbh), companie ce produce lampi de bronzat si brand-ul Cosmedico.

Aceasta companie a modelat si dezvoltat sectorul de bronzare cu inovatiile sale inca de la infiintarea firmei, avand o experienta de peste 40 de ani in domeniu, experienta relevanta in proiectarea unui produs de inalta calitate, Made in Germany.

Brand-ul Ultra Gold Extreme+Vitamina D a fost lansat destul de recent pe piata, ca rezultat al calitatii si profesionalismului companiei producatoare, fiind o lampa de bronzat unica, ce aduce un plus de vitamina D corpului prin combinatia ideala de UVA/UVB.

Grija pentru clientii si cerintele lor ne-au facut sa tinem cont mereu de ultimele tendinte in domeniul bronzarii din Romania, iar referinta noastra de baza a fost intotdeauna calitatea si siguranta.

De aceea am sintetizat cele mai  importante sfaturi pe care trebuie sa le stii in momentul in care doresti sa iti schimbi lampile aparatului de bronzat. Astfel, iata ce trebuie sa iei in considerare:

1. Calitatea produsului

Este foarte important sa stii exact provenienta lampilor de bronzat (atat cine le distribuie in tara cat si cine le produce), de aceea cere vanzatorului:
–  declaratia de conformitate aferenta lampilor achizitionate
–  certificatul ISO al producatorului prin care se atesta calitatea produsului

Unele companii distribuitoare de neoane de bronzat nu specifica foarte clar unde sunt produse acestea. Cel mai des este intalnita expresia “Made in CE”, ceea ce nu este suficient pentru a garanta calitatea lampilor.

Totodata, unii distribuitori de diferite branduri de lampi isi fac reclama folosind ca si producator companiile fabricante de aparate de bronzat (Ergoline, MegaSun, etc.) lucru FALS, deoarece nici o companie de aparate de brozat nu produce si neoane.

In Europa, la momentul de fata exista doar 3 fabrici de lampi, acestea fiind: JW Sales – Narva – Germania, Philips – Olanda si LightTech – Ungaria).

Trebuie specificat clar unde au fost produse si de catre care fabrica, lucru ce trebuie sa coincida cu documentatia tehnica. Lampile Ultra Gold Extreme+ Vit. D sunt produse 100% in Germania si calitatea acestora este ceea ce ne recomanda mai departe.

2.  Tipul de lampa si ce aduce in plus

Trebuie sa fii informat corect despre caracteristicile si beneficiile lampilor si a bronzarii, pentru a putea transmite mai departe clientilor finali aceste informatii.

Corpul nostru are nevoie de lumina solara pentru a ramane sanatos. Ultra Gold Extreme+Vit. D vine cu un plus de “soare” necesar organismului, adaptat la toate tipurile de piele, ce transforma o sedinta de solar obisnuita intr-una mai sanatoasa.

Cum astazi bronzarea controlata si aspectele legate de siguranta sunt mai importante ca niciodata, specialistii s-au gandit la crearea unor lampi de bronzat UV care sa bronzeze intens si sa aduca cat mai multe beneficii pentru organism. Astfel, au echilibrat razele UVA si UVB pentru ca bronzul sa fie puternic, uniform si de lunga durata, iar asimilarea Vitaminei D in organism sa se faca mai rapid.

Dar de este atat de importanta Vitamina D? Procesul de sinteza al acestei vitamine existente in epiderma este declansat de razele ultraviolete, fiind absorbita imediat de vasele sangvine. Aceasta asigura buna functionare a majoritatii celulelor si organelor din corp, intareste sistemul imunitar si cel osos si poate proteja chiar impotriva unor tipuri de cancer.

3. Durata de viata

Este foarte important sa stii durata de viata a lampilor pe care le achizitionezi. Lampile Ultra Gold Extreme+Vit. D sunt produse in Germania si respecta standardele europene privind siguranta si fiabilitatea lor. Ultra Gold Extreme+Vit. D garanteaza un numar de 800 de ore de functionare, lucru ce apare scris inclusiv pe lampa in sine ca o confirmare din partea producatorului.

Din pacate, multe firme distribuitoare ascund acest aspect pentru a nu pierde clientii, declarand o durata de viata a lampilor mai lunga decat cea reala. Acest lucru duce doar la pierderea clientilor existenti datorita rezultatelor slabe de bronzare.

Asadar, este mai bine sa cumperi lampile necesare aparatelor tale de bronzat de la o firma consacrata in domeniu si care are rolul principal de a oferi calitate si profesionalism colaboratorilor sai, pentru a fideliza clientii deja existenti si a castiga increderea celor noi.

Mizeaza pe calitate si rezultatele nu vor intarzia sa apara!