3 moduri prin care poți obține bronzul perfect

Datorită metodelor variate de bronzat, poți obține o culoare ciocolatie a pielii, exact așa cum ai visat, indiferent de anotimp. Descoperă în articolul de mai jos variante multiple și alege modalitatea potrivită pentru tine!

 

Bronzatul tradițional

Cine nu se bucură să se scalde în razele fierbinți ale soarelui pe timp de vară? Bronzatul tradițional presupune expunerea la soare, însă, atenție: pentru a avea grijă de sănătatea pielii tale, nu te expune razelor UV între orele 10:00 și 16:00, când acestea sunt extrem de puternice și dăunătoare. De asemenea, pentru a te proteja corespunzător, folosește crema solară potrivită tipului tău de piele – cu cât ai tenul mai alb, cu atât factorul de protecție va crește! Ochii sunt și ei expuși razelor ultraviolete, așa că nu uita acasă ochelarii de soare de fiecare dată când te prezinți pe plajă sau la piscină!

 

Saloanele de bronzat

Dacă vrei să te bucuri de un bronz de invidiat în orice sezon, apelează cu încredere la saloanele de bronzat! Fie că e vorba de primăvară, vară, toamnă sau iarnă, tu vei avea nuanța pielii la care ai visat mereu. Un alt avantaj al saloanelor este faptul că vei obține un bronz complet și unitar. Tratează, însă, mersul la salon sau SPA în aceeași manieră în care tratezi și statul la soare și ia-ți toate măsurile de precauție necesare!

 

Deoarece ochii sunt foarte sensibili în acest context, asigură-te că porți ochelari de protecție și că salonul este unul recunoscut pentru standardele și curățenia sale, pentru a-ți proteja pielea! Folosește totul cu moderație și te vei bucura de rezultatate incredibile, indiferent de anotimp!

 

Spray-urile sau cremele de bronzat

Cauți cea mai rapidă modalitate de a te bucura de o piele ciocolatie? Spray-urile și cremele de bronzat sunt chiar aici, la îndemâna ta! Secretul este să ai cât mai multă răbdare. Aplică spray-ul sau crema treptat, pentru a obține o culoare uniformă pe întregul corp! De asemenea, pentru a te bucura de un look cât mai realist, aplică un strat subțire la încheieturi și pentru a-ți bronza spatele, folosește o pensulă specială sau roagă pe cineva apropiat să te ajute să obții bronzul dorit! Cel mai important lucru este să lași crema să se absoarbă în piele. De aceea, este recomandat să aștepți o oră de la aplicare înainte să te îmbraci.

 

Ce zici? Preferi să te bronzezi la soare, sau în saloanele special amenajate? Dar cremele de bronzat? Le-ai încercat vreodată? Combinate, aceste metode te vor ajuta să strălucești, acoperită de un bronz perfect, pe tot parcursul anului. Alege-le pe cele potrivite și ține cont de indicațiile de mai sus pentru a-ți proteja pielea și ochii!