loading

Aparat de bronzat Luxura V6

Luxura V6 este un talent de bronzare accesibil, universal. Acest solar vertical elegant este modelul ideal pentru oricine dorește să-și extindă serviciile cu bronzare profesională. Alegerea lămpilor și multe caracteristici opționale permit modelului V6 să se dezvolte într-un solar vertical foarte complet și luxos. V6 este echipat standard cu Ambient FlowLight și o conexiune cu portalul MyLuxura (cu excepția V6 42 XL).

V6 42 XL este modelul de bază absolut în gama de paturi de bronzat verticale V6 și este echipat cu Ambient FlowLight, myMP3 (inclusiv suport pentru smartphone) și lămpi XL de 180 W.

V6 44 XL Balance este echipat cu lămpi E-Power PREMIUM Balanced de 180 W.

V6 48 XL Balance este echipat cu lămpi PREMIUM Balanced E-Power de 180 W.

DIVERTISMENT

V6 este echipat cu un sistem audio My MP3 cu un canal de studio, difuzoare și conexiune MP3. Suportul din panoul Ambient FlowLight oferă spațiu pentru un smartphone sau tabletă.

CONTROL

Descoperiți cum să maximizați utilizarea paturilor de bronzat și să economisiți costuri în același timp cu MyLuxura; portalul de management și servicii în cloud care permite contactul direct cu paturile de bronzat Luxura.

AFIȘAJ COMPLET COLOR

Ecranul plin de culoare elegant este cu adevărat atrăgător, care permite utilizatorului să navigheze prin toate opțiunile cu cea mai mare ușurință. Datorită pictogramelor clare din meniul tactil inteligent, diferitele opțiuni pot fi setate cu ușurință după cum doriți.

ECONOMIA DE SPAȚIU

Cele două uși cu greutate redusă se deschid ușor și au o rază scurtă pentru a economisi spațiu.