loading

Aparat de bronzat Ergoline Bluevision Spectra

Prestige Bluevision Spectra folosește cea mai recentă tehnologie LED pentru rezultate impresionante de bronzare. 120 de LED-uri luminoase activatoare au un efect activator asupra organismului datorită luminii albastre și pregătesc pielea pentru bronzare. Acest lucru permite o pigmentare directă vizibilă rapidă și deosebit de intensă.

Datorită radiației infraroșii reduse, noul bronzant facial Ergoline Spectra LED este mai blând și mai plăcut decât bronzantele faciale de înaltă presiune. Performanța nu trebuie sacrificată, Ergoline Spectra garantează întotdeauna performanță 100% și un bronz uniform intens pe toată zona feței.

Tehnologie UV

Cu Ergoline Spectra, sunt generate doar spectrele de lumină dorite. LED-urile UVA produc un bronz vizibil instantaneu. Lămpile spaghetti completează spectrul de lumină cu UVB. Spectrul de lumină optimizat oferă o experiență de bronzare blândă, confortabilă și eficientă, spre deosebire de orice ați experimentat înainte. Tehnologia Spectra LED permite o distribuție mai omogenă a luminii solare, eliminând punctele fierbinți. Pentru un bronz uniform și eficient pe toată zona feței. Zgomotul redus de ventilație, în special în zona feței, asigură o sesiune de bronzare mai liniștită. Acest lucru permite ca întreaga experiență de bronzare Spectra să fie mai liniștită, mai calmă și chiar mai relaxantă. Pentru cea mai relaxantă experiență de bronzare de până acum.

Prestige Bluevision Spectra folosește puterea luminii albastre! Lumina albastră activează întregul organism și pregătește pielea pentru bronzare. Acest lucru permite o pigmentare directă deosebit de intensivă. Pentru un efect wow vizibil imediat! Cu Personal Sunstyle puteți alege dintre trei programe individuale de bronzare – de la blând la intens. Caracteristicile standard de confort, inclusiv Climtatronic Plus, Surround Cooling Plus, Cinematic Sound, Voice Guide și Aqua Fresh & Aroma garantează un confort maxim de bronzare, care va încânta și oaspeții exigenți.

Performanță dinamică

120 lămpi x Activating Light LED

Activarea tehnologiei luminii

Intensitate UV selectabilă

52 lămpi x 200 Watt

168  x UVA LED lămpi faciale

4 spaghete smartsun UVB

40 lămpi x UVA LED bronzare umeri

Activarea Luminii

Bronz intens, direct vizibil cu 120 de LED-uri de activare! În ultimul deceniu, cercetările ușoare au reușit să vină cu descoperiri pe care nimeni nu le-ar fi crezut posibile înainte. De exemplu, lumina albastră este de mare importanță pentru adaptarea cronobiologică a oamenilor la momentele zilei. Activează organismul, are proprietăți energizante și crește dorința de performanță. În piele acționează ca un conductor care asigură coordonarea reacțiilor individuale de lumină. Albastrul semnalează prezența luminii solare către celule și astfel inițiază o reacție de bronzare mai rapidă. Cu aceeași doză UV, bronzul este vizibil intensificat.

120 LED-uri luminoase de activare

Brevet în curs (CH)

Efectul de activare al luminii albastre

Intensificarea bronzului

TEHNOLOGIA FACIALĂ SPECTRA LED

O nouă eră în tehnologia UV și luminii. Tratamentele faciale convenționale de înaltă presiune generează UV, precum și o doză mare de radiații infraroșii. Prea multă radiație infraroșie duce la roșeață și tensiunea pielii după plajă. Cu Ergoline Spectra, sunt generate doar spectrele de lumină dorite. Pentru o experiență de bronzare blândă, confortabilă și eficientă, spre deosebire de orice experimentat înainte.

LED-urile UVA cu un sistem reflector special dezvoltat produc un bronz vizibil instantaneu. Lămpile spaghetti completează spectrul de lumină cu UVB. Zgomotul redus de ventilație, în special în zona feței, asigură o sesiune de bronzare mai liniștită. Acest lucru permite ca întreaga experiență de bronzare Spectra să fie mai liniștită, mai calmă și chiar mai relaxantă. Spectrul de lumină optimizat face bronzarea o experiență de bronzare incomparabil de plăcută. În același timp, bronzantul facial LED reduce consumul de energie cu 90% și are o durată de viață de 20.000 de ore. Performanța de bronzare este întotdeauna constantă și în loc de puncte fierbinți, există un bronz uniform intens pe toată fața. Experimentează noul spectru de lumină!

Confort

O gamă completă de caracteristici de confort fac din bronzarea în Prestige Bluevision Spectra o experiență de neuitat. Acesta cuprinde tot ceea ce face soarele atât de plăcut. Echipamentul de relaxare cu Aqua Fresh, Aroma, Climatronic PLUS și noul Cinematic Sound System cu Bluetooth® oferă lux la cel mai înalt nivel. Toate setările de wellness pot fi setate pe ecranul tactil exterior înainte de bronzare și pot fi salvate pe cardul dvs. NFC. Dacă cipul este ținut în fața câmpului NFC în timpul următoarei vizite, Bluevision Spectra este ajustat automat la toate preferințele personale.

Echipament standard complet

Sunet cinematografic cu Bluetooth®

Ventilație în 3 zone cu Climatronic Plus

Conectare NFC / Confort personal

Suprafață de culcare Multi Relax

Aqua Fresh & Aroma

Activarea tehnologiei luminii

Bronz intens

Tehnologia Activating Light, pentru care a fost aplicat un brevet (CH), garantează rezultate de bronzare deosebit de intense.

 

Stil personal de soare

Blând spre intens

Personal Sunstyle oferă un bronz de vis la atingerea unui buton. De la blând la intens – primiți întotdeauna un rezultat de bronzare personalizat.

 

UV LED Bronz pentru umeri

Un bronz perfect general

Combinația unică de LED-uri Beauty Light, LED-uri UVA și lampă compactă UVB oferă un bronz intens cu îngrijire suplimentară a pielii în zona umerilor.

Operare

Asistentul Electronic Vocal (E.V.A.) permite pentru prima dată operarea solarului  prin voce (în funcție de disponibilitate). Tutorialele video explică funcționarea simplă a senzorului de piele și E.V.A. Operarea intuitivă este posibilă și cu cele două ecrane tactile mari. Navigarea prin meniu ușor de utilizat cu pictograme mari este proiectată ca un smartphone. Când începe bronzarea, afișajul trece la modul alb-negru, ceea ce crește semnificativ lizibilitatea, indiferent de ochelarii de protecție UV folosiți.

Asistent vocal electronic (E.V.A.)

Video-uri și tutoriale

Ghid vocal

Display tactil exterior de 10 inchi

Display tactil interior de 7 inchi

Înviorare perfectă din cap până în picioare

Ventilație în 3 zone: Unic în lume: ventilație în 3 zone cu ventilație automată inteligentă. Ventilatoarele pentru picioare, corp și față pot fi controlate separat.

Răcire surround: corpul este spălat de un curent uniform de aer, care amintește de o briză rece de mare. Răcirea surround este mai silențioasă decât oricând.

Climatronic Plus: Temperatura de bunăstare cu aer condiționat și încălzire puternice. În interiorul închis, temperatura dorită este rapid atinsă și menținută constantă.

Asistent vocal electronic

Ține-ți ochii închiși

Întindeți-vă, închideți ochii și bucurați-vă! Asistentul vocal electronic (E.V.A.), care este în curs de brevetare în Elveția, este primul sistem de operare controlat prin voce. Pentru a porni controlul vocal în timpul sesiunii de bronzare, utilizatorul trebuie pur și simplu să atingă afișajul sau să spună „EVA”. Volumul muzicii și ventilația sunt apoi reduse pentru câteva secunde, astfel încât comenzile vocale să poată fi date în acest timp. Pentru o siguranță sporită și relaxare în timpul bronzării. Vă rugăm să ne contactați pentru a verifica disponibilitatea pentru țara dvs.