loading

Aparat de bronzat Ergoline Sun Angel Spectra

Ergoline Sun Angel (Îngerul soarelui) este singurul solar din lume cu un senzor pentru piele integrat, care reprezintă băi de soare sigure pentru senzori, formare dovedită a vitaminei D și rezultate frumoase de bronzare. Odată cu introducerea bronzantului facial Spectra LED și Beauty Light care îngrijește pielea, Sun Angel oferă o experiență de bronzare nouă și incomparabilă.

Ergoline Sun Angel folosește beneficiile biopozitive ale diferitelor spectre de lumină și combate oboseala de iarnă cu lumina puternică. Cu patru programe de soare și lumină și senzorul inteligent pentru piele, Sun Angel este la fel de individual ca și tine. Tehnologia inovatoare de lumină este certificată de Medical Active și a câștigat FIBO Innovation & Trend Award 2020 la categoria Lifestyle, Life Balance and Wellness.

Spectra

Cu Ergoline Spectra, sunt generate doar spectrele de lumină dorite. LED-urile UVA produc un bronz vizibil instantaneu. Lămpile spaghetti completează spectrul de lumină cu UVB. Spectrul de lumină optimizat oferă o experiență de bronzare blândă, confortabilă și eficientă, spre deosebire de orice experimentat înainte. Tehnologia Spectra LED permite o distribuție mai omogenă a luminii solare, eliminând punctele fierbinți. Pentru un bronz uniform si eficient pe toata zona fetei. Dezvoltarea mai scăzută a căldurii protejează pielea și face ca Beauty Light să fie mai eficientă. Zgomotul redus de ventilație, în special în zona feței, asigură o sesiune de bronzare mai liniștită. Acest lucru permite ca întreaga experiență de bronzare Spectra să fie mai liniștită, mai calmă și chiar mai relaxantă. Pentru cea mai relaxantă experiență de bronzare de până acum.

SENSOR DE BRONZARE ÎN SIGURANȚĂ

Sun Angel evaluează cât de mult UV poate tolera pielea ta în prezent. Studii ample la un institut de fiziologie a pielii au confirmat precizia ridicată de măsurare a senzorului de piele. Sensibilitatea personală la UV este măsurată pe frunte și pe cea mai ușoară parte a corpului. Sun Angel calculează o doză UV individuală din valorile măsurate. Analiza completă a stării pielii durează mai puțin de zece secunde și oferă protecție împotriva arsurilor solare cu ajutorul senzorului de control. Când senzorul nu este folosit, Sun Angel emite doar doza legală pentru o sesiune inițială de bronzare.

Lumina frumuseții

O atenție deosebită acordată îmbunătățirii îngrijirii pielii a fost o prioritate pentru noul Sun Angel. Peste 200 de LED-uri Beauty Light de înaltă performanță administrează un tratament eficient de îngrijire a pielii pentru față, gât, decolteu, umeri și corp. În același timp, lumina roșie din Beauty Light activează furnizarea de oxigen a pielii, ceea ce stimulează efectul de bronzare. Pentru un ten strălucitor și catifelat. În plus, lumina puternică reduce albastrul tipic de iarnă.

Beauty Light Complete

Peste 200 de LED-uri de înaltă performanță

Sistem de reflectoare LED optimizat Beauty Light

Tehnologie hibridă individuală

Confort

O gamă completă de caracteristici de confort fac din bronzarea în Sun Angel o experiență de neuitat. Acesta cuprinde tot ceea ce face soarele atât de plăcut. Echipamentul de relaxare cu Aqua Fresh, Aroma, Climatronic PLUS și noul Cinematic Sound System cu Bluetooth® oferă lux la cel mai înalt nivel. Toate setările de wellness pot fi setate pe ecranul tactil exterior înainte de bronzare și pot fi salvate pe cardul dvs. NFC. Dacă cipul este ținut în fața câmpului NFC în timpul următoarei vizite, Sun Angel este ajustat automat la toate preferințele personale.

Echipament standard complet

Sunet cinematografic cu Bluetooth®

Ventilație în 3 zone cu Climatronic Plus

Conectare NFC / Confort personal

Suprafață de culcare Multi Relax

Aqua Fresh & Aroma

Operare

Întindeți-vă, închideți ochii și relaxați-vă. Asistentul Electronic Vocal (E.V.A.) permite pentru prima dată operarea șezlongului prin voce (în funcție de disponibilitate). Tutorialele video explică funcționarea simplă a senzorului de piele și E.V.A. Operarea intuitivă este posibilă și cu cele două ecrane tactile mari. Navigarea prin meniu ușor de utilizat cu pictograme mari este proiectată ca un smartphone. Când începe bronzarea, afișajul trece la modul alb-negru, ceea ce crește semnificativ lizibilitatea, indiferent de ochelarii de protecție UV folosiți.

Asistent vocal electronic (E.V.A.)

Display tactil exterior de 10 inchi

Display tactil interior de 7 inchi

Videoclipuri și tutoriale

Ghid vocal

Spectre Ergoline

Bronzant facial cu LED

Cu Ergoline Spectra, sunt generate doar spectrele de lumină dorite. Pentru un bronz deosebit de blând în zona sensibilă a feței. Spectrul de lumină optimizat face bronzarea o experiență de bronzare incomparabil de plăcută.

Piele răsfățată

Beauty Light Complete

Peste 200 de LED-uri Beauty Light garantează o îngrijire eficientă a pielii pe care o poți vedea și simți. Pentru un ten luminos și catifelat.

LED Umăr Tan

Un bronz perfect general

Combinația unică de LED-uri Beauty Light, LED-uri UVA și lampă compactă UVB oferă un bronz intens cu îngrijire suplimentară a pielii în zona umerilor.

SELECTAȚI DIN 4 PROGRAME DE LUMINĂ

Sun Angel folosește beneficiile biopozitive ale diferitelor spectre de lumină și folosește lumină puternică pentru a combate albastrul de iarnă. Cu patru programe diferite de soare și lumină, Îngerul Soarelui este la fel de individual ca tine. Pure Beauty” este o aplicație fără UV pentru îngrijirea intensivă și eficientă a pielii și reducerea albastrului de iarnă și poate fi folosită de orice tip de piele. Vitamina D Sunshine” vizează în mod special persoanele care doresc să beneficieze de beneficiile biopozitive ale luminii solare și doresc doar un bronz foarte subtil. Programul „Styling Sunshine” este perfect pentru cei care caută rezultate imediate încă de la prima lor sesiune. Beauty Sunshine” este adaptat la gradientul natural de culoare al unei zile însorite de vară. Înainte și după ședința de bronzare, pielea este răsfățată cu o îngrijire eficientă a pielii Beauty Light. Indiferent de programul pe care îl alegeți – Beauty Light are întotdeauna grijă de pielea dumneavoastră în timp ce vă bronzați.

CREȘTERE DE VITAMINA D DOVEDITĂ

Eficacitatea Sun Angel a fost testată în timpul unui studiu de vitamina D realizat de un cunoscut institut german de cercetare. La începutul studiului, nivelul mediu de vitamina D3 a 90 de indivizi de testare selectați aleatoriu a fost de aproximativ 14 ng/ml, ceea ce este cu mult sub nivelul recomandat de vitamina D. După patru săptămâni, nivelurile de vitamina D ale majorității utilizatorilor Sun Angel din grupul de testare aproape s-au dublat în comparație cu valorile lor inițiale. În aceeași perioadă, valoarea inițială scăzută în rândul utilizatorilor non-Sun Angel a scăzut și mai mult. În programul „Vitamina D Sunshine”, sunt folosite doar lămpi cu un conținut mai mare de UVB. Pentru un bronz mai vizibil ar trebui folosite programele Styling Sunshine sau Beauty Sunshine. Sun Angel a fost certificat de rețeaua medicală germană Medical Active drept „Tehnologie inovatoare” pentru bronzarea cu senzori siguri, cu acumulare dovedită de vitamina D și îngrijire suplimentară eficientă a pielii folosind Beauty Light.

Asistent vocal electronic

Ține-ți ochii închiși.

Întindeți-vă, închideți ochii și bucurați-vă! Asistentul vocal electronic (E.V.A.), care este în curs de brevetare în Elveția, este primul sistem de operare controlat prin voce. Pentru a porni controlul vocal în timpul sesiunii de bronzare, utilizatorul trebuie pur și simplu să atingă afișajul sau să spună „EVA”. Volumul muzicii și ventilația sunt apoi reduse pentru câteva secunde, astfel încât comenzile vocale să poată fi date în acest timp. Pentru o siguranță sporită și relaxare în timpul bronzării. Vă rugăm să ne contactați pentru a verifica disponibilitatea pentru țara dvs.