loading

Aparat de bronzat Megasun K7 extraSun

Noul K7 extraSun: lumină solară intensă, cu o proporție foarte mare de UVB pentru creșterea acumulării de pigment și formarea vitaminei D. Făcut posibil prin tuburile unice extraSunlight.

Design captivant, plin de tehnologie inovatoare. Noua serie K de la KBL nu numai că atrage ochiul absolut, ci strălucește cu multe detalii care stabilesc noi tendințe. Variația și o filozofie de design orientată spre viitor ghidează limbajul inconfundabil al formei și luminii al seriei. Seria este modelată de designerul „Etienne Salomé”, cunoscut pentru munca sa pentru Bugatti Automobile.

Designul este comunicare.

Acesta nu este un stil pur, procesul a pornit de la tehnologie, din interiorul produsului și a evoluat într-un nou ADN și crearea unei noi familii de produse, toate recunoscute și unice, dar toate se potrivesc unele cu altele. Noul design este pur, dar mai ales modular, creat pentru a face fiecare mașină unică.

Aspect distinctiv: Culoarea șasiului, „Magic Silver”, atemporal, elegant, versatil, distinctiv.

Aspect strălucitor: Cu culoarea șasiului „Wonder White”, seria K creează o ambianță de spa cu accent vizual.

Creator de tendințe: Tonul tipic de culoarea cupru comunică afirmația premium a unui client conștient de tendințe, „Copper Rose”.

Număr de lămpi

140 de LED-uri UVA albastre garantează o pigmentare directă dozată optim a feței și a corpului.

Doza perfect echilibrată de 4 lămpi speciale UVB galbene formează noi pigmenți de culoare și vitamina D în piele.

56 de LED-uri roșii Beauty, K6 și K7 îngrijesc fața și decolteul în timp ce vă bronzați și stimulează aportul de oxigen în piele. Pentru un ten frumos și o piele catifelată.

Caracteristici: