loading

Aparat de bronzat Ergoline Inspiration 500 SLP

Inspiration 500 SLP este introducerea solarului la preț accesibil pentru tehnologia hibridă Ergoline. Smart Light Performance (SLP) combină lumina UV pentru bronzare intensivă cu Beauty Light care îngrijește pielea într-un bronzant facial de înaltă presiune. Combinația dintre o lampă de înaltă performanță, un reflector de sticlă acoperit special de 120x și un disc de filtru nou dezvoltat oferă un bronz intens și de lungă durată, cu îngrijire simultană a pielii, în ciuda conținutului redus de UVA.

Componentele roșii Beauty Light promovează circulația sângelui și optimizează astfel rezultatele bronzării – fără o doză mai mare de UV. În același timp, Beauty Light îngrijește pielea în timpul bronzării și oferă un ten deosebit de frumos și proaspăt. Cele trei lămpi de spaghete smartsun suplimentare completează spectrul cu o combinație de UVB și Beauty Light. După câteva ore, se dezvoltă un bronz frumos, natural și de lungă durată.

Tehnologie UV

FAȚĂ:

Smart Light Performance (SLP): noua tehnologie de bronzare faciala

3 bronzante faciale à 420 Watt max.*

smartsun UVB Spaghete: 2 – 8 Watt

0.3 Performanță optimizată

CORP:

Hybrid Performance (26 x lămpi smartsun PLUS + 12 lămpi UV Trend Advanced)

Performanță inteligentă cu economie de energie (Twin Power)

*Punta maxima este adaptata la legislatia tarii respective.

Ergoline Inspiration 500 SLP design modern

Smart Light (Lumină inteligentă)

Smart Light Performance (SLP) combină lumina UV pentru bronzare intensivă cu Beauty Light care îngrijește pielea într-un bronzant facial de înaltă presiune. Interacțiunea lămpii de mare putere, reflector de sticlă acoperit special de 120 de ori și disc de filtru nou dezvoltat oferă un bronz intens și de lungă durată, în ciuda conținutului redus de UVA. Componentele roșii Beauty Light promovează circulația sângelui și optimizează astfel rezultatele bronzării – fără o doză mai mare de UV. În același timp, Beauty Light îngrijește pielea în timpul bronzării și oferă un ten deosebit de frumos și proaspăt. Cele trei lămpi de spaghete smartsun suplimentare completează spectrul cu o combinație de UVB și Beauty Light. După câteva ore, se dezvoltă un bronz frumos, natural și de lungă durată.

Confort

Răcire Confort PLUS

Suprafață de culcare Bodyform PLUS

Opțional: sunet 3D incl. Ghid vocal, conexiune MP3, Redare automată și Volum automat

Performanță Smart Light

Bronzant facial cu îngrijire a pielii

Componentele roșii Beauty Light hrănesc pielea în timpul băilor de soare și permit rezultate deosebit de frumoase și naturale de bronzare.

 

Performanță hibridă

Piele catifelată pe corp

La un raport de 2:1, 24 de lămpi smartsun și 14 lămpi UV garantează un bronz frumos și îngrijitor al pielii. Puteți vedea și simți asta.

 

Lumina frumuseții

Îngrijirea pielii cu lumină

Beauty Light promovează acumularea de colagen, îmbunătățește textura și senzația pielii și reduce ridurile. Împreună cu lumina UV, oferă un bronz plăcut pentru piele.

Design

Culoarea dispozitivului: alb strălucitor

Lumină de stare LED

Lumină interioară LED: interior puternic iluminat