loading

Aparat de bronzat Ergoline Prestige 1600 SLP

Aparat de bronzat Ergoline Prestige 1600 SLP

Sonnenline Group este distribuitor exclusiv in Romania a gamei de aparate de bronzat Ergoline. In oferta noastra de produse sunt atat aparate noi, cat si aparate de bronzat second hand reconditionate.

Gama de produse Prestige de la Ergoline reprezinta ultima tehnologie UV combinata cu caracteristici inovatoare de confort si design clasic.

Prezentarea produsului Ergoline Prestige 1600 SLP

Modelul de varf stabileste noi standarde in tehnologia de bronzare cu LED-ul imbunatatita de performanta Hybrid Performance si Beauty Light. Tehnologia Beauty Light garanteaza rezultate de bronzare frumoase si intensive combinate cu ingrijirea pielii.

Prestige 1600 este acum disponibil si cu Smart Light Performance (SLP). Tehnologia Smart Light Performance este prima care combina o lumina puternica cu UV cu efectul de ingrijire a pielii Beauty Light intr-un bronz facial de inalta nuantare.

Interactiunea dintre proiectorii de inalta performanta, reflectoarele de sticla cu acoperire speciala cu 120 de straturi si un ecran nou de tip lter ofera un bronz intens si de lunga durata. Lumina rosie a pentru frumusete stimuleaza circulatia sangelui si, prin urmare. In acelasi timp, tehnologia Beaty Light se ocupa de piele in timpul sesiunii de bronzare si lucreaza la livrarea unui ten frumos si proaspat. Cele trei lampi aditionale smartsun completeaza spectrul cu o combinatie de UVB si Beauty Light. La numai cateva ore dupa sesiunea de bronzare, se dezvolta un bronz frumos, natural si de lunga durata.

Exterior Ergoline Prestige 1600 SLP
Exterior Ergoline Prestige 1600 SLP

Designul Prestige 1600 SLP

Design uimitor! Afisajul cu LED-uri lumineaza cu noi scheme de culori dinamice, care pot fi configurate pentru a se potrivi cu un decor salon sau chiar culori sezoniere, in timp ce unghiurile drastice ale aparatului de bronzare orizontal si designul Silverpearl completeaza aceasta iluminare uimitoare.

Datorita luminii interioare cu LED-uri rosii, in interior sunt evidentiate si noi caracteristici. Tunelul de bronz puternic luminat arata deosebit de curat si ii invita pe clienti la o sesiune de bronzare.

Decor Culoare: Silverpearl
Afisaj cu LED-uri cu peste 1400 de LED-uri de inalta performanta
Peste 200 de culori si animatii
Iluminat sigla Ergoline
LED Light interior: tunel de bronz iluminat rosu
Lumina LED-uri de frumusete: iluminare de asteptare pentru ochi

Prestige 1600 SLP - tehnologii inovatoare
Prestige 1600 SLP – tehnologii inovatoare

Tehnologii inovatoare folosite pentru modelul 1600 SLP

Performanta de bronzare superioara! Tehnologia Hybrid Performance ofera bronzare perfecta fara compromisuri. Lampile smartsun PLUS consolideaza pigmentarea si, in combinatie cu lampile UV Trend, se obtine un bronz imediat vizibil si de lunga durata pe corp.

Balansurile dinamice asigura intotdeauna o performanta de 100%. In zona faciala, patru tancuri faciale Ultra Performance PLUS cu lampi noi smartsun UVB asigura o performanta de bronzare optimizata de 0,3.

Spectrul de activare a luminii rosii imbunatateste circulatia sangelui si alimentarea cu oxigen in piele, ceea ce sporeste si mai mult procesul de bronzare.

CORP:

Lampi UV Trend: 38 la 200 W max *
inteligente soare PLUS lampi: 14 la 200 wati max *
Performanta dinamica
Taietor pentru umar: 2 – 240 Watt

FATA:

Performanta inteligenta a luminii (SLP): 4 la 520 Watt max. *
smartsun Lampi UVB: 3 -à 8 wati
Beaty Lighta LED Tehnologie
0,3 Performanta optimizata
* Productia maxima UV este adaptata la reglementarile nationale.

Prestige 1600 SLP - optiunile se pot seta direct de clienti
Prestige 1600 SLP – optiunile se pot seta direct de clienti

Setari individuale

Bronzul dorit la o simpla atingere! Alegerea individuala a bronzului se poate face de la bland la intens.

Fiecare utilizator selecteaza pur si simplu experienta lor personalizata de bronzare din trei optiuni de program de bronzare. Indiferent daca clientul  cauta un ten usor bronzat sau un bronz direct vizibil si de lunga durata: Prestige 1600 cu Personal Sunstyle este intotdeauna sezlongul perfect.

Ca intotdeauna, intensitatea bronzurilor faciale poate fi schimbata
in orice moment in timpul sesiunii sau oprita complet.

Intensiv: intensitate 100%
Mediu: 85% Intensitate
Sensibil: intensitate 65%

Specificatii tehnice Prestige 1600 SLP

Ingrijirea pielii inclusa! Combinatia dintre lumina UV si tehnologia Beaty Light permite un bronz deosebit de atractiv, care are grija de piele chiar si atunci cand se bronzeaza. Fata si decolteul sunt rasfatati de LED-urile speciale pentru lumina de frumusete pentru o piele catifelata si un ten proaspat.

Geometria computerizata a reflectoarelorasigura o iluminare uniforma a fetei si decolteului. Tehnologia SLP garanteaza rezultate deosebit de frumoase de bronzare cu adaugarea ingrijirii pielii. Elementul Light Beauty din lampile smartsun PLUS din sezlong ofera o experienta relaxanta pentru restul corpului.

4 panouri cu 32 LED-uri de lumina Beauty
3 lampi smartsun UVB pentru fata
Performanta inteligenta a luminii
14 lampi smartsun PLUS pentru corp

Prestige 1600 SLP - confort absolut
Prestige 1600 SLP – confort absolut

Confort Ergoline 1600 SLP

Senzatie de bunastare deplina! Caracteristicile standard de confort oferite de Aqua Fresh, Aroma, Climatronic si sunet 3D ofera lux la cel mai inalt nivel.

Toate setarile  pot fi ajustate in centrul de control inainte de inceperea sesiunii de bronzare si pot fi stocate pe cardul clientului folosind tehnologia NFC Connect.

Bluetooth® Connect
Climatronic PLUS incl. tunelul de bronz inchis
Comfort Cooling PLUS
Control Center pentru a selecta in prealabil toate caracteristicile de confort
NFC Connect / Confort personal
Multi Relaxare acrilice
Aqua Fresh & Aroma
Sunete 3D incl. Ghid Voice, conexiune MP3, redare automata si volum automat

Dotari standard Ergoline 1600 SLP

Serviciul facut usor! Materialele usor de intretinut si noile lumini de service fac curatenia mai usoara decat oricand pentru personalul salonului.

Managerul de configurare profesionist usor de utilizat din centrul de control va ofera un sistem de gestionare a dispozitivelor complet si auto-explicativ.

Selectarea luminii LED-urilor sau  reglarea aerului conditionat sau  a ventilatiei se pot fi efectuate foarte usor  cu tehnologia NFC Connect.

Clientii folosi pentru configurari individuale panoul de control din sticla intuitiv si convenabil („Smart Control”) cu afisaj mare care face operatiunea mai usoara decat oricand. Pur si simplu se selecteaza functia dorita si se regleaza optiunile folosind simbolurile plus si minus.

In timpul functionarii, LED-urile de Beaty Light sunt estompate automat pentru a creste vizibilitatea afisajului Smart Control.

Control inteligent
Centrul de Control
NFC Connect
Confort personal
Configurarea profesionala
Service Light
Ghidul vocal

Ergoline Prestige 1600 SLP: Eficienta sporita

Economii usoare de energie! Iluminarea eficienta cu LED-uri si functionarea inteligenta a ventilatoarelor garanteaza o eficienta energetica superba.

Economisiti si mai multa energie prin ajustarea setarilor cu Eco Tech pentru a reduce puterea UV, diminua iluminarea interioara sau dezactivati serviciul climatronic sau incalzirea. Tu decizi cat de multa energie vrei sa salvezi.

Eco Tech: Setari individuale de economisire a energiei
Performanta inteligenta: durata de viata a lampii de 1 000 ore / economii de energie de 20%