loading

Aparat de bronzat Ergoline Prestige Lightvision

Prestige Lightvision reprezintă o performanță de bronzare intensivă cu Beauty Light Complete care îngrijește pielea. Peste 200 de LED-uri Beauty Light îngrijesc pielea și îmbunătățesc rezultatele bronzării prin stimularea producției de oxigen. Tehnologia inovatoare de lumină este certificată de Medical Active.

În funcție de filozofia salonului, există două tehnologii de bronzare facială din care puteți alege: Ultra Performance Plus pentru pigmentare intensă directă sau Smart Light Performance (SLP) cu o componentă suplimentară Beauty Light pentru un bronz deosebit de lung și natural. Personal Sunstyle oferă bronzul dorit la atingerea unui buton. Desigur, modelul de top Ergoline este întotdeauna echipat cu un pachet complet de confort care nu lasă nimic de dorit. Lux pur!

Înviorare perfectă din cap până în picioare!

Ventilație în 3 zone: Unic în lume: ventilație în 3 zone cu ventilație automată inteligentă. Ventilatoarele pentru picioare, corp și față pot fi controlate separat.

Răcire surround: corpul este spălat de un curent uniform de aer, care amintește de o briză rece de mare. Răcirea surround este mai silențioasă decât oricând.

Climatronic Plus: Temperatură de bunăstare cu aer condiționat și încălzire puternice. În interiorul închis, temperatura dorită este rapid atinsă și menținută constant.

Lumină Beauty

Cu Prestige Lightvision, o atenție deosebită a fost acordată îmbunătățirii îngrijirii pielii. Peste 200 de LED-uri de înaltă performanță garantează o îngrijire eficientă a pielii pentru față, gât, umeri și corp. În același timp, lumina roșie activează furnizarea de oxigen a pielii, ceea ce stimulează efectul de bronzare. Pentru un ten strălucitor și o piele netedă.

Beauty Light Complete cu peste 200 de LED-uri de înaltă performanță

Sistem de reflectoare LED optimizat Beauty Light

4 smartsun UVB-Spaghetti pentru față

Opțional: Smart Light Performance (SLP)

14 lămpi smartsun PLUS pentru corp

 

Tehnologie UV

Bronzul dorit la atingerea unui buton! Alegerea individuală a bronzului de la blând la intens. Pur și simplu selectați experiența de bronzare personalizată din trei opțiuni de program de bronzare. Indiferent dacă cautați un ten ușor bronzat sau un bronz direct vizibil și de lungă durată: Prestige Lightvision cu Personal Sunstyle este întotdeauna alegerea perfectă. Pentru prima dată, intensitatea UV pentru față și corp poate fi ajustată individual în orice moment al sesiunii de bronzare și chiar oprită complet.

Performanță dinamică

Bronzare hibridă pentru umeri

212 lămpi led Activating Light

Intensitate UV selectabilă

52 lămpi x 200 Watt

4 lămpi faciale x 520 Watt (max.)

4 spaghete smartsun UVB

12 x Beauty Light LED & 28 x UVA LED bronzare umeri

Aparat de bronzat Ergoline Prestige Lightvision confort sporit

Asistent vocal electronic

Întindeți-vă, închideți ochii și bucurați-vă! Asistentul vocal electronic (E.V.A.), care este în curs de brevetare în Elveția, este primul sistem de operare controlat prin voce. Pentru a porni controlul vocal în timpul sesiunii de bronzare, utilizatorul trebuie pur și simplu să atingă afișajul sau să spună „EVA”. Volumul muzicii și ventilația sunt apoi reduse pentru câteva secunde, astfel încât comenzile vocale să poată fi date în acest timp. Pentru o siguranță sporită și relaxare în timpul bronzării. Vă rugăm să ne contactați pentru a verifica disponibilitatea pentru țara dvs.

Confort

Desigur, Prestige Lightvision vine standard cu toate caracteristicile de confort pe care le iubiți. Lăsați experiența de bronzare să evolueze într-o evadare liniștitoare. Echipamentul de relaxare cu Aqua Fresh, Aroma, Climatronic PLUS și noul Cinematic Sound System oferă lux la cel mai înalt nivel. Toate setările de wellness pot fi setate pe ecranul tactil exterior înainte de bronzare și pot fi salvate pe cardul dvs. NFC. Dacă cipul este ținut în fața câmpului NFC în timpul următoarei vizite, Prestige Lightvision este ajustat automat la toate preferințele personale.

Echipament standard complet

Sunet cinematografic cu Bluetooth®

Ventilație în 3 zone cu Climatronic Plus

Conectare NFC / Confort personal

Suprafață de culcare Multi Relax

Aqua Fresh & Aroma

Aparat de bronzat Ergoline Prestige Lightvision dotari moderne

Piele răsfățată Beauty

Light Complete

Peste 200 de LED-uri Beauty Light și 14 lămpi smartsun garantează o îngrijire eficientă a pielii pe care o puteți vedea și simți. Pentru un ten luminos și catifelat.

 

Stil personal de soare

De la blând la intens

Personal Sunstyle oferă un bronz de vis la atingerea unui buton. De la blând la intens – primiți întotdeauna un rezultat de bronzare personalizat.

 

LED Shoulder

Tan Un bronz perfect general

Combinația unică de LED-uri Beauty Light, LED-uri UVA și lampă compactă UVB oferă un bronz intens cu îngrijire suplimentară a pielii în zona umerilor.