loading

Aparat de bronzat Ergoline seria Prestige 1600

Gama de produse Prestige de la Ergoline reprezintă ultima tehnologie UV combinată cu caracteristici inovatoare de confort și design clasic. Noul model de vârf stabilește noi standarde în tehnologia de bronzare, cu LED-ul îmbunătățit de performanță Hybrid Performance și Beauty Light.

Sonnenline Group este distribuitor exclusiv in Romania a gamei de aparate de bronzat Ergoline. In oferta noastra de produse sunt atat aparate noi, cat si aparate de bronzat second hand reconditionate.

Aparat de bronzat Ergoline Prestige 1600
Aparat de bronzat Ergoline Prestige 1600

Această combinație unică de lumină UV și roșie oferă un aspect deosebit un bronz atractiv și de lungă durată, cu îngrijire simultană a pielii.

O altă caracteristică complet nouă este Personal Sunstyle. Fiecare client poate să-și aleagă personal
bronz la atingerea unui buton. Toate caracteristicile bune, inclusiv Bluetooth® Connect foarte ușor de utilizat, oferă lux la cel mai înalt nivel.

Design uimitor!

Aparat de bronzat Ergoline Prestige 1600

Afișajul luminoaselor LED-uri fascinează cu noi scheme de culori dinamice care pot fi configurate pentru a se potrivi cu un decor salon sau chiar culori sezoniere, în timp ce unghiurile drastice ale șezlongului și designul Silverpearl completează această iluminare uimitoare. Datorită luminii interioare cu LED-uri roșii, în interior sunt evidențiate și noi caracteristici. Tunelul de bronzare puternic luminat arată deosebit de curat și vă invită clienții să aibă o sesiune de bronzare.

Aparat de bronzat Ergoline Prestige 1600
Aparat de bronzat Ergoline Prestige 1600

Decor Culoare: Silverpearl
Afișaj LED Light cu peste 1400 de LED-uri de înaltă performanță de înaltă performanță
Peste 200 de culori și animații
Sigla Ergoline iluminată în baldachin
LED Light interior: tunel de bronz iluminat roșu
LED-ul de lumină pentru frumusețe: iluminare de așteptare pentru ochi

Performanță de bronzare superioară!

Aparat de bronzat Ergoline Prestige 1600

Tehnologia Hybrid Performance oferă bronzare perfectă fără compromisuri. Lămpile smartsun PLUS produc pigmentare și, în combinație cu lămpile UV Trend, se obține un bronz imediat vizibil și de lungă durată pe corp. Dinamic, electronic
balasturile asigură întotdeauna o performanță de 100%. În zona facială, patru tancuri Ultra Face PLUS cu lămpi noi smartsun UVB-spaghetti asigură o performanță optimă de bronzare de 0,3. Spectrul de activare a luminii roșii îmbunătățește circulația sângelui și furnizarea de oxigen în piele, ceea ce sporește și mai mult procesul de bronzare.

CORP:
Lămpi UV Trend: 38 la 200 W max *
inteligente soare PLUS lămpi: 14 la 200 wați max *
Performanță dinamică
Tunsul umărului: 2 à 240 Watt

FAȚĂ:
Față: 4 la 520 wați max. *
smartsun Lămpi spaghete UVB: 3 à 8 wați
Frumusețe Tehnologie LED Light
0,3 Performanță optimizată

* Producția maximă UV este adaptată la reglementările naționale.

Sentiment de bunăstare pe tot parcursul vieții!

Caracteristicile standard de confort oferite de Aqua Fresh, Aroma, Climatronic și sunet 3D oferă lux la cel mai înalt nivel. Toate setările bune pot fi ajustate în centrul de control înainte de începerea sesiunii de bronzare și pot fi stocate pe cardul clientului utilizând NFC Connect.

Când cipul este ținut până la câmpul NFC la următoarea vizită, șezutul se adaptează automat la toate preferințele personale ale clientului. Stai jos, ochii inchisi, ochelari de soare si relaxati – fiecare utilizator primeste in mod automat experienta personala preferata a sezonului.

Bluetooth® Connect
Climatronic PLUS incl. tunel de bronzat închis
Comfort Cooling PLUS
Control Center pentru a selecta în prealabil toate caracteristicile de confort
Conectare NFC / Confort personal
Multi Relaxare acrilice
Aqua Fresh & Aroma
Sunete 3D incl. Ghid Voice, conexiune MP3, redare automată și volum automat

Serviciul făcut ușor!

Materialele ușor de întreținut și noile lumini de service de pe bază fac curățenia mai ușoară decât oricând pentru personalul salonului. Managerul ușor de utilizat Professional Set-Up Manager din centrul de control vă oferă un sistem de management al dispozitivelor complet și auto-explicativ. Selectarea luminii cu LED-uri Afișați sau reglați aerul condiționat sau ventilația – toate setările pot fi efectuate foarte ușor. Și cu NFC Connect puteți transfera întreaga configurație la alte șezlonguri în câteva secunde.

Clienții dvs. pot experimenta un alt moment în timpul sesiunii de bronzare – panoul de control din sticlă intuitiv și convenabil („Smart Control”) cu afișaj mare face operațiunea mai ușoară decât oricând. Pur și simplu selectați funcția dorită și reglați folosind plus și minus. În timpul funcționării, LED-urile de lumină pentru frumusețe sunt estompate automat pentru a crește vizibilitatea afișajului Smart Control.

Control inteligent
Centrul de control
NFC Connect
Confort personal
Setarea profesională
Service Light
Ghid de voce

Economii ușoare de energie! Balasturile electronice dinamice, iluminarea eficientă cu LED-uri și funcționarea inteligentă a ventilatoarelor garantează o eficiență energetică superbă. Economisiți și mai multă energie prin ajustarea setărilor cu Eco Tech pentru a reduce puterea UV, diminua iluminarea starea de spirit sau dezactivați Climatronic sau încălzirea.
Tu decizi cât de multă energie vrei să salvezi.
Eco Tech: Setări individuale de economisire a energiei
Performanță inteligentă: Durată de viață a lămpii de 1 000 ore / economii de energie de 20%
Expunerea cu LED-uri: Mai mult de 30.000 de ore de viață a lămpii / până la 80% economie de energie