loading

Aparat de bronzat Ergoline Sunrise 6200

Cu Vibra Shape, bronzarea la Sunrise devine simultan o sesiune de fitness. Vibra Shape simulează 20.000 de pași în doar 10 minute! Antrenamentul cu vibrații are o serie de efecte pozitive asupra fitnessului. Sprijină dezvoltarea mușchilor, stimulează arderea grăsimilor, strânge țesutul conjunctiv și promovează mobilitatea și coordonarea corpului.

Aportul îmbunătățit de oxigen a pielii intensifică și efectul de bronzare. Alegerea a patru programe de antrenament diferite și o vibrație delicată pentru articulații, alternativă laterală, fac din Vibra Shape antrenamentul ideal. Faceți din Sunrise antrenorul dvs. personal pentru – într-un mediu 100% complet privat.

Tehnologie UV

Smart Performance, cu balasturile sale electronice statice, reprezintă performanțe de bronzare remarcabile, reducând în același timp consumul de energie cu cca. 20%.

48 Lămpi UV Trend Advanced

Performanță inteligentă (180 W)

Lungime lampa: 2 metri

* Putere maximă / Puterea maximă este adaptată legislației țării respective.

Confort

Bluetooth®

Connect Surround

Cooling PLUS

Aromă

Sunet 3D inkl. Ghid vocal, MP3-Anschluss, Redare automată și Volum automat

Fitness-Training

Cu Vibra Shape, bronzarea la Sunrise devine simultan o sesiune de fitness. Vibra Shape simulează 20.000 de pași în doar 10 minute! Vibrațiile laterale alternante ale plăcii Vibra Shape au o serie de efecte pozitive asupra fitnessului. Ele susțin dezvoltarea mușchilor, stimulează arderea grăsimilor, strâng țesutul conjunctiv și promovează mobilitatea și coordonarea corpului. Aportul îmbunătățit de oxigen a pielii intensifică și efectul de bronzare. Alegerea a patru programe de antrenament diferite și vibrația delicată a articulațiilor fac din Vibra Shape antrenamentul ideal – și pentru utilizatorii mai în vârstă. Faceți din Sunrise un antrenor personal pentru clienții dvs. – într-un mediu 100% privat.

Antrenament cu vibrații patentat

4 programe de antrenament

Vibrație alternativă laterală