loading

Aparat de bronzat Ergoline Sunrise 7200 Hybrid Light LED

Sunrise 7200 Hybrid Light LED oferă un bronz natural, cu îngrijire suplimentară a pielii. Interacțiunea luminii UV și a luminii roșii Beauty asigură un bronz radiant și de lungă durată, cu îngrijirea simultană a pielii. În timpul bronzării, fața și decolteul în special sunt răsfățate cu LED-uri speciale Beauty Light – pentru o piele catifelată și un ten deosebit de proaspăt.

Cele 14 lămpi smartsun Plus garantează un ten strălucitor cu efect de frumusețe asupra corpului. În plus, Sunrise Hybrid Light oferă trei programe de bronzare personalizate cu Personal Sunstyle – astfel încât clienții tăi să poată decide cum doresc să se bucure de soare. Antrenamentul patentat cu vibrații Vibra Shape susține reducerea greutății, strânge țesutul conjunctiv și previne celulita.

Tehnologie UV

Sunrise 7200 Hybrid Light LED oferă un bronz natural, fără sudură, cu îngrijire suplimentară a pielii. Interacțiunea luminii UV și a luminii roșii de frumusețe asigură un bronz radiant și de lungă durată, cu îngrijirea simultană a pielii. Sunrise Hybrid Light oferă, de asemenea, trei programe de bronzare personalizate cu Personal Sunstyle – astfel încât să puteți decide cum doriți să vă bucurați de soare.

Ergoline Sunrise 7200 Hybrid LED dotari moderne

Îngrijirea pielii

În timpul bronzării, fața și decolteul în special sunt răsfățate cu LED-uri speciale Beauty Light – pentru o piele catifelată și moale și un ten deosebit de proaspăt. Pentru corp, 14 lămpi smartsun PLUS garantează un ten strălucitor cu efect de frumusețe.

Confort

Noua ventilație Surround Cooling PLUS garantează o împrospătare perfectă din cap până în picioare, astfel încât să păstrați capul rece când faceți plajă. Corpul este spălat simultan cu aer din trei părți. În plus, funcția de aromă răsfață cu un parfum subtil. Canalele de ventilație rotative servesc și ca mânere ușor de atins.

Două difuzoare și un subwoofer separat, integrat, transformă noul Sunrise într-un ring de dans! Puteți alege între muzică internă pe cardul SD, canale de studio opționale sau muzică de pe propriul smartphone (prin Bluetooth® sau cablu audio AUX).

Bluetooth®

Connect Surround Cooling PLUS

Aromă

Sunet 3D inkl. Ghid vocal, MP3-Anschluss, Redare automată și Volum automat

Design

Sunrise 7200, cu spectacolul său unic de lumini cu LED și linii interesante în designul tipic Ergoline, atrage ochiul chiar de la început. Noul sistem de uși glisante permite accesul ușor și oferă o vedere clară asupra interiorului luminos.

Alb strălucitor

Spectacol de lumini LED

Lumină interioară LED

Open-Air-Gefühl

100 % Sichtschutz

Vibra Shape

Fitness-Training

4 programe de fitness: Indiferent dacă este începător sau profesionist – cu cele patru programe vei găsi antrenamentul perfect cu vibrații.

Antrenament care este ușor pentru articulații: vibrația alternativă laterală este deosebit de ușoară pentru articulații și antrenează corpul până la spate.

Antrenament eficient: Vibra Shape simulează 20.000 de pași în doar 10 minute. Acest lucru permite utilizarea optimă a timpului atunci când faceți plajă.

Ergoline Sunrise 7200 Hybrid LED tehnologii inovatoare

Fitness-Training

Cu Vibra Shape, bronzarea devine o sesiune de fitness în același timp. Vibrațiile laterale alternante ale plăcii Vibra Shape au o serie de efecte pozitive asupra fitnessului. Ele susțin dezvoltarea mușchilor, stimulează arderea grăsimilor, strâng țesutul conjunctiv și promovează mobilitatea și coordonarea corpului. Aportul îmbunătățit de oxigen a pielii intensifică și efectul de bronzare. Alegerea a patru programe de antrenament diferite și vibrația delicată a articulațiilor fac din Vibra Shape antrenamentul ideal – și pentru utilizatorii mai în vârstă. Faceți din Sunrise antrenorul dvs. personal – într-un mediu 100% privat.

Antrenament cu vibrații patentat

4 programe de antrenament

Vibrație alternativă laterală