loading

Aparat de bronzat Ergoline Sunrise 7200

Cu Vibra Shape, bronzarea la Sunrise devine simultan o sesiune de fitness. Vibra Shape simulează 20.000 de pași în doar 10 minute! Antrenamentul cu vibrații are o serie de efecte pozitive asupra fitnessului. Sprijină dezvoltarea mușchilor, stimulează arderea grăsimilor, strânge țesutul conjunctiv și promovează mobilitatea și coordonarea corpului.

Aportul îmbunătățit de oxigen a pielii intensifică și efectul de bronzare. Alegerea a patru programe de antrenament diferite și o vibrație delicată pentru articulații, alternativă laterală, fac din Vibra Shape antrenamentul ideal. Faceți din Sunrise antrenorul dvs. personal într-un mediu 100% complet privat.

Tehnologie UV

Noul Sunrise este echipat standard cu balasturi electronice. Cu balasturi statice, electronice, Smart Performance reprezintă o performanță de bronzare remarcabilă, reducând în același timp consumul de energie cu cca. 20 %. Dynamic Performance garantează o ieșire UV constantă în orice moment, cu o durată de viață crescută a lămpii de până la 1.000 de ore.

48 Lampă UV Trend Advanced

Performanță dinamică (200 W*)

Performanță inteligentă (180 W)

Lungime lampă: 2 metri *

Putere maximă / Puterea maximă este adaptată legislației țării respective.

Vibra Shape

Antrenament de fitness

4 programe de fitness: Indiferent dacă este începător sau profesionist – cu cele patru programe vei găsi antrenamentul perfect cu vibrații.

Antrenament care este ușor pentru articulații: vibrația alternativă laterală este deosebit de ușoară pentru articulații și antrenează corpul până la spate.

Antrenament eficient: Vibra Shape simulează 20.000 de pași în doar 10 minute. Acest lucru permite utilizarea optimă a timpului atunci când faceți plajă.

Ergoline Sunrise 7200 Interior

Fitness-Training

Cu Vibra Shape, bronzarea devine o sesiune de fitness în același timp. Vibrațiile laterale alternante ale plăcii Vibra Shape au o serie de efecte pozitive asupra fitnessului. Ele susțin dezvoltarea mușchilor, stimulează arderea grăsimilor, strâng țesutul conjunctiv și promovează mobilitatea și coordonarea corpului. Aportul îmbunătățit de oxigen a pielii intensifică și efectul de bronzare. Alegerea a patru programe de antrenament diferite și vibrația delicată a articulațiilor fac din Vibra Shape antrenamentul ideal – și pentru utilizatorii mai în vârstă. Faceți din Sunrise antrenorul dvs. personal într-un mediu 100% privat.

Antrenament cu vibrații patentat

4 programe de antrenament

Vibrație alternativă laterală

Confort

Noua ventilație Surround Cooling PLUS garantează o împrospătare perfectă din cap până în picioare, astfel încât să păstrați capul rece când faceți plajă. Corpul este spălat simultan cu aer din trei părți. In plus, functia de aroma rasfata cu un parfum subtil. Canalele de ventilație rotative servesc și ca mânere ușor de atins.

Două difuzoare și un subwoofer separat, integrat, transformă noul Sunrise într-un ring de dans! Puteți alege între muzică internă pe cardul SD, canale de studio opționale sau muzică de pe propriul smartphone (prin Bluetooth® sau cablu audio AUX).

Bluetooth®Connect

Surround Cooling PLUS

Aromă

Sunet 3D inkl. Ghid vocal, MP3-Anschluss, Redare automată și Volum automat

Design

Chiar și la prima vedere, Sunrise vă va impresiona cu noul său design de stil de viață iluminat sau cu linii accentuate. Noul sistem de uși glisante permite accesul ușor și oferă o vedere clară asupra interiorului puternic luminat.