loading

Aparat de bronzat Luxura BALANCE 770+

Seria Ergoline Balance reprezintă o experiență de bronzare blândă cu tehnologie pură de joasă presiune. Cu noul Balance 770+, spectrul de lumină este completat cu 40 de LED-uri Beauty Light în zona feței și 30 LED-uri Beauty Light pe corp. Pentru îngrijirea deosebit de intensivă a pielii. Cu Beauty Select, puteți selecta un program individual de frumusețe și bronzare. Cu programul „Pure Beauty” fără UV, Balance 770+ poate fi folosit de toate tipurile de piele. Sunetul Climatronic și 3D, inclusiv Bluetooth®, garantează relaxare pură, indiferent de programul de bronzare pe care îl alegeți.

Tehnologia luminii

40 LED-uri Beauty Light pentru față

30 LED-uri Beauty Light pentru corp

32 x 160 W/180 W lămpi UV

14 x 160W/180W lămpi Beauty Light

Performanță hibridă

Balasturi electronice reglabile pentru lămpi UV

Beauty Select: Pure Beauty / Beauty & Sun / Sun & Beauty

 

Îngrijirea pielii

PURE BEAUTY: Programul Pure Beauty este folosit pentru îngrijirea pielii fără UV și eliberează exclusiv Lumina roșie de frumusețe. Spectrele speciale de lumină ale lămpilor Beauty Light acumulează colagen în piele. Pentru o piele evident mai fermă și vizibil mai netedă. Deoarece acest program nu conține UV, este potrivit pentru toate tipurile de piele.

BEAUTY & SUN: Programul Beauty & Sun este cea mai bună alegere pentru cei care doresc să beneficieze de efectele biopozitive ale razelor solare pe lângă Beauty Light. Lumina roșie de frumusețe este completată cu o doză scăzută de UV. Cu toate acestea, bronzul nu este în prim plan. Chiar și cu utilizarea regulată, doza ușoară de soare duce doar la un ten ușor bronzat.

SUN & BEAUTY: Programul Sun & Beauty este perfect pentru toți cei care doresc un bronz natural. Deoarece Lumina roșie de frumusețe stimulează circulația sângelui, se obține un bronz frumos și intens chiar și cu o doză scăzută de UV. După bronzare pe Ergoline Balance, pielea se simte catifelată. Pentru o experiență de bronzare plăcută și blândă.

Beauty Select

La atingerea unui buton

Experiența individuală a frumuseții! Beauty Select poate fi folosit în trei moduri diferite, astfel încât să vă atingeți propriul obiectiv personal de frumusețe – fără UV dacă doriți.

 

Tehnologie hibridă

Inclusiv LED-uri Beauty Light

Tehnologia hibridă folosește un echilibru perfect de lumină UV și lumină de frumusețe pentru a reduce efectele secundare nedorite ale soarelui. După sesiunea de bronzare, pielea ta se simte netedă și moale.

 

Lumina frumuseții

Îngrijirea pielii cu lumină

Studiile științifice confirmă că lumina roșie fără UV promovează formarea de colagen, îmbunătățește textura și senzația pielii și reduce ridurile.

Confort

Climatronic

Confort Cooling Plus

Panou de control din sticlă Smart Control

Forma ergonomică a corpului acrilic (208 x 80 cm)

Sunet 3D incl. Ghid vocal

Bluetooth® Connect

Manipulare

Panou de control din sticlă Smart Control

Manager de configurare profesional pentru operatori

Butoanele Beauty Select

Ghid vocal

Design

Culoare: High Gloss Taupe

Lumină de stare LED

Lumină interioară LED

Acrilic mătuit

Programe de frumusețe

Pure Beauty Îngrijirea pielii fără UV cu Beauty Light pură.

Beauty & Sun Efectele biopozitive ale diferitelor spectre de lumină.

Sun & Beauty Un bronz frumos și natural care inspiră.