loading

Aparat de bronzat Luxura V8

Eleganța pură, calitatea perfectă și un design atrăgător merg mână în mână cu cele mai prestigioase performanțe, datorită noilor funcții și funcționalități avansate. Elegantul Luxura V8 este topul absolut în segmentul șezlongurilor verticale. Nu numai datorită designului atrăgător, care este frumos luminat din cap până în picioare, cu un joc atractiv de culori, ci și datorită numeroaselor caracteristici și funcționalități care garantează o experiență de soare foarte luxoasă și confortabilă. V8 este echipat standard cu Ambient FlowLight, XL Light, o conexiune cu portalul MyLuxura și uși SoftClose.

V8 48 XL Highbrid este echipat cu lămpi inteligente PREMIUM E-Power a căror putere (100/200 W) poate fi reglată separat pentru fiecare lampă datorită sistemului Intelligent Power Control (Control IP). 9200 Highbrid combină, de asemenea, lămpile PREMIUM albastre cu lămpile roșii PREMIUM și, prin urmare, asigură rezultate excelente de bronzare, cu o notă de îngrijire a pielii.

V8 48 XL Intelligent este echipat cu lămpi PREMIUM Intelligent E-Power a căror putere (100/200 W) per lampă poate fi reglată separat datorită sistemului Intelligent Power Control. Lămpile mai îndepărtate de corp câștigă mai multă putere pentru a compensa distanța față de corp. IP Control asigură că puterea lămpii este constantă pe toată durata de viață, reducând consumul total de energie al lămpilor cu 25% și, de asemenea, prelungind durata de viață a lămpilor.

V8 48 XL Balance este echipat cu lămpi E-Power PREMIUM Balanced de 180 W.

V8 48 XL Balance* (nu pentru UE) este echipat cu lămpi PREMIUM Balanced E-Power de 200 W.

SOFTCLOSE

V8 este echipat cu două uși care economisesc spațiu, care se deschid și se închid foarte ușor datorită mecanismului de închideremoale.

CONTROL

Descoperiți cum să maximizați utilizarea paturilor de bronzat și să economisiți costuri în același timp cu MyLuxura; portalul de management și servicii în cloud care permite contactul direct cu paturile de bronzat Luxura.

REZULTATE INTENSE BRONZARE

Datorită utilizării fosforului albastru special, lămpile PREMIUM creează o lumină albastră profundă într-un spectru de lumină inventiv, cu un echilibru optim de UVA și UVB. Aceasta are ca rezultat o pigmentare extraordinar de intensă.

AFIȘAJ COMPLET COLOR

Afișajul plin de culoare elegant permite utilizatorului să navigheze prin toate opțiunile cu cea mai mare ușurință. Datorită pictogramelor clare din meniul tactil inteligent, diferitele opțiuni pot fi setate cu ușurință după dorință.