loading

Aparat de bronzat Luxura Vegaz 9200

Tehnologie inovatoare de iluminare, un design uluitor și o calitate senzațională, asta reprezintă Luxura VEGAZ; modelul premium din gama Luxura de echipamente profesionale de bronzat. Atât dimensiunile, cât și designul sunt copleșitoare și fiecare detaliu a fost atent proiectat. Noile dezvoltări tehnologice au ca rezultat o eficiență energetică uimitoare, iar inovațiile inteligente creează o experiență de bronzare confortabilă și relaxantă. VEGAZ 9200 vine standard cu Ambient FlowLight, ContourPlus, MyLuxura, SoundAround Plus și ShoulderTanner+.

 

VEGAZ 9200 Highbrid

VEGAZ 9200 Highbrid este echipat cu lămpi inteligente PREMIUM E-Power a căror putere (100/200 W) per lampă poate fi reglată separat datorită sistemului Intelligent Power Control (Control IP). 9200 Highbrid combină, de asemenea, lămpile PREMIUM albastre cu lămpile roșii PREMIUM și, prin urmare, asigură rezultate excelente de bronzare, cu o notă de îngrijire a pielii. În plus, amplificatorul de bronzare UV-LED este inclus ca standard pentru 9200 Highbrid.

 

VEGAZ 9200 Intelligent

VEGAZ 9200 Intelligent este echipat cu lămpi PREMIUM Intelligent E-Power a căror putere (100/200 W) per lampă poate fi reglată separat datorită sistemului Intelligent Power Control. Lămpile mai îndepărtate de corp câștigă mai multă putere pentru a compensa distanța față de corp. IP Control asigură că puterea lămpii este constantă pe toată durata de viață, reducând consumul total de energie al lămpilor cu 25% și, de asemenea, prelungind durata de viață a lămpilor.

 

VEGAZ 9200 Balance

VEGAZ 9200 Balance este modelul entry-level foarte complet al liniei 9200 și este echipat cu lămpi PREMIUM Balanced E-Power de 180W și patru bronzante faciale de 520W cu filtru BPS.

LUMINĂ LED

Cele 120 de LED-uri din VEGAZ UV-LED Tanning Booster realizează un efect de bronzare imediat vizibil și mai bun, iar datorită carcasei reflectoare unice, lumina LED este răspândită optim pe față.

EFICIENȚĂ ENERGETICĂ

Cu sistemul unic IP Control 2, fiecare lampă poate fi reglată individual; lămpilor aflate la o depărtare mai mare de corp li se oferă mai multă putere pentru a compensa distanța față de corp.

REZULTATE DE BRONZARE INTENSĂ

Un echilibru optim de UVA și UVB are ca rezultat o pigmentare intensă. Combinate cu lămpile roșii, lămpile PREMIUM creează rezultate excelente de bronzare, cu o notă de îngrijire a pielii.

CONTROL

Descoperiți cum să maximizați utilizarea paturilor de bronzat și să economisiți costuri în același timp cu MyLuxura; portalul de management și servicii în cloud care permite contactul direct cu paturile de bronzat Luxura.