loading

Aparat de bronzat Luxura X10

Combinația dintre designul modern și rezultatele puternice de bronzare transformă Luxura X10 Admoresphere într-o experiență uimitoare. Designul modern, atemporal oferă patului de bronzat un aspect unic, iar elementele frumoase Ambient FlowLight creează un atractiv irezistibil. Pe lângă aspectul său unic, X10 este proiectat pentru a oferi confort suplimentar cu tunelul său spațios. Chiar și atunci când baldachinul este închis în timpul bronzării, există suficient spațiu pentru a se întinde confortabil și a se mișca liber. În plus, numeroasele caracteristici ale X10 vă asigură că veți avea întotdeauna o experiență de bronzare încântătoare, luxoasă și confortabilă. X10 este echipat standard cu Ambient FlowLight, SoundAround Plus și ContourPlus.

 

X10 46 Highbrid

X10 46 Highbrid este echipat cu lămpi inteligente PREMIUM E-Power. Acest pat de bronzat este echipat cu sistemul unic Intelligent Power Control, o tehnică foarte avansată cu control dinamic asupra alimentării cu energie a lămpilor. X10 Highbrid combină, de asemenea, lămpile PREMIUM albastre cu lămpile roșii PREMIUM și, prin urmare, asigură rezultate excelente de bronzare, cu o notă de îngrijire a pielii.

 

X10 46 SLi Intelligent

 X10 46 SLi Intelligent este echipat cu lămpi inteligente PREMIUM E-Power și patru bronzante faciale de înaltă presiune de 520 W cu filtru BPS. Acest pat de bronzat este echipat cu sistemul unic Intelligent Power Control, o tehnică foarte avansată cu control dinamic asupra alimentării cu energie a lămpilor. IP Control asigură că puterea lămpii este constantă pe toată durata de viață, reduce consumul total de energie al lămpilor cu 25% și, de asemenea, prelungește durata de viață a lămpilor.

 

X10 46 SLi Intensive

X10 46 SLi Intensive este modelul entry-level al liniei X10. Acest pat de bronzat este echipat cu lămpi de 160 W (sky) și 120 W XL (bank) și patru bronzante faciale de înaltă presiune de 520 W cu filtru BPS.

 

X10 46 SLi High Intensive

X10 46 SLi High Intensive este echipat cu lămpi de 160 W (sky) și 180 W XL (canapea) și patru bronzante faciale de înaltă presiune de 520 W cu filtru BPS.

 

CLIMA PERFECTĂ

Pentru a satisface temperatura dorită a fiecărui utilizator, sistemul de aer condiționat Luxura se reglează ușor după bunul plac cu AirCo.

EYE-CATCHING

Ambient FlowLight oferă designului de înaltă calitate un aspect irezistibil și luminează camera cu un joc atractiv de culori.

ALEGERILE LUMINOARE

Tehnologia Luxura SLi oferă diferite opțiuni de bronzare facială și filtre. Descoperă diferitele opțiuni și creează combinația ideală pentru salonul tău.

RELAXEAZĂ-TE ȘI BUCURĂ-TE

Experimentază senzația de sănătate supremă cu caracteristicile de wellness Luxura Qsens, pentru împrospătare naturală cu o ceață fină de apă și Xsens, pentru o aromă minunată în timpul bronzării.