loading

Aparat de bronzat Luxura X3

Comoditate confortabilă, adică Luxura X3. Acest talent de bronzare puternic și complet este la începutul liniei largi Luxura și are un design proaspăt, compact și modern. Alegerea perfectă pentru oricine caută un dispozitiv simplu, cu un aspect profesional. Pentru un aspect mai luxos, X3 poate fi modernizat cu „Scutul de conectare”, după cum doriți. Sau optați pentru „Connecting shield plus” opțional, inclusiv lumina ambientală colorată, pentru plajă minunată.

X3 32 SLi este echipat cu lămpi de 100 W (sky) și 120 W XL (canapea) și trei bronzante faciale de înaltă presiune de 400 W cu filtru BPS.

X3 32 SLi Intensive este echipat cu lămpi de 160W (sky) și 120W XL (canapea) și trei bronzante faciale de înaltă presiune de 400W cu filtru BPS.

CONTROL UȘOR

Utilizatorul poate ajusta toate setările (înainte și în timpul sesiunii) datorită panoului de control ușor de utilizat.

DIN CAP PÂNĂ ÎN PICIOARE

Baza X3 este echipată cu lămpi XL Light. Lămpile XL lungi de 2 metri asigură un bronz perfect din cap până în picioare.

LUXUL ESTE O ALEGERE

Pentru un aspect mai luxos, X3 poate fi modernizat cu „Scutul de conectare”, după cum doriți. Sau optați pentru „Connecting shield plus” opțional, inclusiv lumina ambientală colorată, pentru o bronzare minunată.

BRIZĂ RĂCORITOARE

Cooler-ul standard al corpului de la picioare este reglabil în trei trepte și asigură o temperatură plăcută în timpul bronzării.