loading

Aparat de bronzat Luxura X7

Elegantul X7 este un pat de bronzat compact, dar foarte confortabil, care oferă rezultate impresionante de bronzare. Numeroasele caracteristici opționale fac din acesta un pat de bronzat foarte complet și luxos, care garantează o sesiune de bronzare confortabilă și o experiență minunată de wellness. X7 este echipat standard cu un filtru BPS, Ambient FlowLight și ContourPlus.

 

X7 42 Highbrid

X7 42 Highbrid este echipat cu lămpi inteligente PREMIUM E-Power. Acest pat de bronzat este echipat cu sistemul unic Intelligent Power Control, o tehnică avansată cu control dinamic asupra alimentării cu energie a lămpilor. X7 Highbrid combină, de asemenea, lămpile PREMIUM albastre cu lămpile roșii PREMIUM și, prin urmare, asigură rezultate excelente de bronzare, cu o notă de îngrijire a pielii.

 

X7 38 Highbrid

X7 38 Highbrid este echipat cu lămpi inteligente PREMIUM E-Power. Acest pat de bronzat este echipat cu sistemul unic Intelligent Power Control, o tehnică avansată cu control dinamic asupra alimentării cu energie a lămpilor. X7 Highbrid combină, de asemenea, lămpile PREMIUM albastre cu lămpile roșii PREMIUM și, prin urmare, asigură rezultate excelente de bronzare, cu o notă de îngrijire a pielii.

 

X7 42 SLi Intelligent

Balance X7 42 SLi este echipată cu lămpi inteligente PREMIUM E-Power. Acest pat de bronzat este echipat cu sistemul unic Intelligent Power Control, o tehnică avansată cu control dinamic asupra alimentării cu energie a lămpilor. IP Control asigură că puterea lămpii este constantă pe toată durata de viață, reducând consumul total de energie al lămpilor cu 25% și, de asemenea, prelungind durata de viață a lămpilor.

 

X7 38 SLi Intelligent

X7 38 SLi Intelligent este echipat cu lămpi PREMIUM Intelligent E-Power. Acest pat de bronzat este echipat cu sistemul unic Intelligent Power Control, o tehnică avansată cu control dinamic asupra alimentării cu energie a lămpilor. IP Control asigură că puterea lămpii este constantă pe toată durata de viață, reducând consumul total de energie al lămpilor cu 25% și, de asemenea, prelungind durata de viață a lămpilor.

 

X7 42 SLi Balance

 X7 42 SLi Balance este echipat cu lămpi PREMIUM Balanced E-Power de 180 W și patru bronzante faciale de înaltă presiune de 400 W cu filtru BPS.

 

X7 38 SLi Balance

 X7 38 SLi Balance este echipat cu lămpi PREMIUM Balanced E-Power de 180 W și patru bronzante faciale de înaltă presiune de 400 W cu filtru BPS.

 

CLIMA PERFECTĂ

Pentru a satisface temperatura dorită a fiecărui utilizator, sistemul de aer condiționat Luxura se reglează ușor după bunul plac cu AirCo.

EYE-CATCHING

Ambient FlowLight oferă designului de înaltă calitate un aspect irezistibil și luminează camera cu un joc atractiv de culori.

ALEGERILE LUMINOARE

Tehnologia Luxura SLi oferă diferite opțiuni de bronzare facială și filtre. Descoperă diferitele opțiuni și creează combinația ideală pentru salonul tău.

RELAXEAZĂ-TE ȘI BUCURĂ-TE

Experimentează senzația de sănătate supremă cu caracteristicile de wellness Luxura Qsens, pentru împrospătare naturală cu o ceață fină de apă și Xsens, pentru o aromă minunată în timpul bronzării.