loading

Aparat de bronzat Megasun 6800 alpha deluxe Hybrid

Forma urmează funcția – nu doar un slogan, ci o promisiune megaSun. Forma brevetată, răsucite a tubului Hurricane maximizează performanța uraganului Solarium 6800 alpha și unește cele mai importante patru lungimi de undă ale luminii solare într-un singur tub pe plan mondial pentru prima dată.

Sonnenline Group este distribuitor exclusiv in Romania a gamei de aparate de bronzat Megasun. In oferta noastra de produse sunt atat aparate noi, cat si aparate de bronzat second hand reconditionate.

Aparat de bronzat Megasun seria Alpha model 6800 deluxe
Aparat de bronzat Megasun seria Alpha model 6800 deluxe

Unic și inteligent
UVA pentru un bronz direct, intens și atractiv, UVB pentru formarea melaninei și a vitaminei D, lumină albastră pentru o piele pură și maceloză și lumină de colagen roșu pentru revitalizarea și calmarea pielii. Sonenbank 6800 alpha hurricane este echipat cu tehnologie Bluetooth® pentru a vă bucura de muzică individuală de la propriul smartphone la apăsarea unui buton.

6800α convinge prin echilibrul său inteligent de lumină solară intensă și lumină de îngrijire a pielii. Tuburile patentate smartSunlight combină puterea a patru game spectrale.

Număr de lămpi: