loading

Aparat de bronzat Megasun 6900 alpha deluxe

Un solar care se adaptează nevoilor utilizatorilor săi! Nu-i așa?

Sonnenline Group este distribuitor exclusiv in Romania a gamei de aparate de bronzat Megasun. In oferta noastra de produse sunt atat aparate noi, cat si aparate de bronzat second hand reconditionate.

Aparat de bronzat Megasun seria Alpha model 6900 alpha deluxe
Aparat de bronzat Megasun seria Alpha model 6900 alpha deluxe

Dar! Noul 6900 alpha deluxe este cel mai inteligent solariu de acest gen și convinge pe întreaga linie. Designul elegant, ergonomia perfectă, tehnologia megaSun brevetată și opțiunile de setare individuală garantează bronzarea dorită la atingerea unui buton. Cum funcționează? Foarte simplu. Prin intermediul pre-selectării afișajului ușor de utilizat de la megaSun, care poate fi acționat extern în partea de sus a solariului, pot fi făcute ușor și ușor diferite setări de confort înainte de plajă. intelliSun se adaptează perfect cerințelor și dorințelor ridicate ale clienților din studioul solar și garantează libertatea totală de a se bronza după cum doriți.

Șase tuburi p2 asigură, de asemenea, o bronzare perfectă + vitamina D, prietenoasă cu pielea și relaxantă. Tanarul inovativ de bronzare X-tra Tan se raspandeste chiar si pana la cel mai mic colt.

40 de LED-uri de mare putere, așa-numitele stimulatoare de colagen rubin dau pielea înapoi în timpul soarelui ceea ce le-a pierdut de-a lungul anilor. Umiditate și elasticitate – piele matasoasă, datorită unei tehnici strălucitoare. Disponibil cu colorMotion și Bluetooth® – bineînțeles de către Megasun.

Număr de lămpi: