loading

Aparat de bronzat Megasun seria 8000 alpha

Aparat de bronzat Megasun seria Alpha model 8000 alpha deluxe Hybrid

Sonnenline Group este distribuitor exclusiv in Romania a gamei de aparate de bronzat Megasun. In oferta noastra de produse sunt atat aparate noi, cat si aparate de bronzat second hand reconditionate.

Seria megaSun 8000 strălucește la exterior și folosește cea mai recentă tehnologie la interior. Acesta combină beneficiile diferitelor variante spectrale, constând din tuburi moderne și un controler inteligent conectat la sistemul de control. Imită lumina soarelui naturală cu toate efectele sale asupra corpului și minții – de la tradițional / subtil la Caraibe / intensiv.

70 HyperRed Beauty Boosters reglează conținutul de umiditate al pielii și stimulează formarea naturală de colagen – agentul anti-îmbătrânire numărul unu. Rezultatul: ridurile dispar și pielea pare mai fermă și proaspătă în tinerețe.

În plus față de designul modern, sublinierea unică la nivel mondial este ecranul tactil de 12 inch. Prin aceasta, toate funcțiile alpha HybridST alpha 8000 pot fi controlate din exterior cu atingeri simple, ca și în cazul smartphone-ului sau tabletei.
Desigur, panoul tactil intuitiv este mai mult decât un obiect gadget tehnic, deoarece oferă operatorului și clientului o valoare adăugată reală. Acesta din urmă poate, de exemplu, să aleagă foarte ușor performanța dorită de bronzare sau să comute funcția de aromă.

Variante UV