loading

Aparat de bronzat Megasun seria Alpha model 8000 alpha deluxe Hybrid

Aparat de bronzat Megasun seria Alpha model 8000 alpha deluxe Hybrid

Aparat de bronzat Megasun seria Alpha model 8000 alpha deluxe HybridLumea devine din ce în ce mai digitală: smartTechnology este prezentă în aproape fiecare aspect al vieții, făcând viața de zi cu zi mai ușoară. megaSun, vârsta digitală sună, de asemenea, în lumea solariilor: cu ajutorul sistemului inteligent 8000 alpha HybridST funcționează o adevărată noutate a lumii reale.

Sonnenline Group este distribuitor exclusiv in Romania a gamei de aparate de bronzat Megasun. In oferta noastra de produse sunt atat aparate noi, cat si aparate de bronzat second hand reconditionate.

În plus față de designul modern, sublinierea unică la nivel mondial este ecranul tactil de 12 inch. Prin aceasta, toate funcțiile alpha HybridST alpha 8000 pot fi controlate din exterior cu atingeri simple, ca și în cazul smartphone-ului sau tabletei.
Desigur, panoul tactil intuitiv este mai mult decât un obiect gadget tehnic, deoarece oferă operatorului și clientului o valoare adăugată reală. Acesta din urmă poate, de exemplu, să aleagă foarte ușor performanța dorită de tăbăcire sau să comute funcția de aromă.

Operatorul este prezentat cu toate funcțiile cu imagine și text pe ecran. Astfel, poate personaliza toate caracteristicile dispozitivului. Și este foarte confortabil în exterior, confortabil cu în picioare și cu câteva „atingeri”.

Bucurați-vă de mai mult confort și mai multă flexibilitate și începeți cu MegaSun deja în viitor!

Descarca brosura tehnica