loading

Aparat de bronzat Megasun seria Alpha model medTan alpha deluxe

Tunsul relaxat, cu o lumină ca catifea și mătase – acesta este noul solar medtan alpha deluxe în tehnologia premium KBL.

Sonnenline Group este distribuitor exclusiv in Romania a gamei de aparate de bronzat Megasun. In oferta noastra de produse sunt atat aparate noi, cat si aparate de bronzat second hand reconditionate.

Aparat de bronzat Megasun seria Alpha model medtan alpha deluxe
Aparat de bronzat Megasun seria Alpha model medtan alpha deluxe

Lumina verde relaxantă, cu un conținut echilibrat de UV, stimulează sistemul imunitar și aduce oasele obosite înapoi în leagăn. Lumina soarelui UV stimulează formarea vitaminei D și are numeroase efecte benefice asupra sănătății. Deci, hormon de soare vitamina D protejează împotriva infecției, de exemplu, osteoporoza si numeroase tipuri de cancer, hipertensiune arteriala, accident vascular cerebral sau boli de piele cum ar fi eczeme și psoriazis – pentru a numi doar câteva efecte pozitive. Apropo, dă pielea un bronz frumos.

40 Ruby rapel de colagen în partea superioară a solarului da pielea delicată a zonei feței și a gâtului înapoi ceea ce le-a pierdut de-a lungul anilor: umiditate, fermitate și elasticitate. În combinație cu lumina verde, medTan alpha deluxe este un solar perfect pentru fitness, bunăstare și vitalitate. Verdele este culoarea naturii. Lumina verde calmeaza, armonizeaza, inspira si relaxeaza si are un efect pozitiv asupra corpului nostru. Ea ne face cu bucurie și întărește sistemul imunitar relaxat – o senzație de piele excelentă și un bronz frumos garantat.

Descarca brosura tehnica