loading

Aparat de bronzat Megasun seria Collarium model SportCollarium revolution D

Frumusețea, bunăstarea și pielea proaspătă a tinereții – toate acestea sunt combinate cu modernul Collarien® de KBL.

Aparat de bronzat Megasun seria Collarium model Revolution D
Aparat de bronzat Megasun seria Collarium model Revolution D

Sonnenline Group este distribuitor exclusiv in Romania a gamei de aparate de bronzat Megasun. In oferta noastra de produse sunt atat aparate noi, cat si aparate de bronzat second hand reconditionate.

SportCollarium revolutionD, care este conceput special pentru a satisface nevoile sportivilor, demonstreaza faptul ca pierderea in greutate, atractivitatea, imbunatatirea performantei, sanatatea, prevenirea accidentelor, vitalitatea si mobilitatea sunt factorii cheie in aceste dispozitive.

Echipat cu tuburi de colagen special dezvoltate, SportCollarium revolutionD stimulează producția de colagen în organism. Acest lucru nu numai că are un efect pozitiv asupra imaginii pielii; cu fiecare aplicație, se întărește rețeaua colagenă, inclusiv tendoanele, ligamentele și capsulele articulate.

Lumina UV opțională permite radiației tenului și asigură o bronzare ușoară sau chiar mai intensă, în funcție de intensitatea dorită. Vitamina D, care se formează în timpul procesului de bronzare în organism, stimulează dezvoltarea celulelor și fibrelor musculare și promovează contracția musculară. În plus, vitamina D are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar și reduce riscul bolilor cum ar fi infarctul miocardic, accidentul vascular cerebral și boala vasculară.