loading

Aparat de bronzat Megasun SportCollarium revolution D

SportColarium este pachetul de putere al noii Serii D Revolution. Cu cea mai puternică combinație de lumină solară intensă pentru bronzare și lumină de frumusețe pentru o senzație deosebit de plăcută a pielii.

Frumusețe, bunăstare și o piele proaspătă tinerească – solarele Colarium moderne KBL combină toate acestea. SportCollarium Revolution D, care se adresează în mod specific nevoilor sportivilor, demonstrează că aceste dispozitive au mai multe beneficii: pierdere în greutate, atractivitate, performanță crescută, sănătate, prevenirea rănilor, vitalitate și mobilitate.

Echipat cu tuburi de colagen special dezvoltate, SportCollarium Revolution D stimulează producția de colagen în organism. Acest lucru nu are doar un efect pozitiv asupra aspectului pielii; la fiecare aplicare, rețeaua de colagen, care include și tendoane, ligamente și capsule articulare, este întărită.

Lumina UV opțională lasă tenul să strălucească și, în funcție de intensitatea dorită, asigură și un bronz ușor sau puțin mai închis. Vitamina D, care este produsă în organism în timpul bronzării, stimulează dezvoltarea celulelor și fibrelor musculare și promovează disponibilitatea mușchilor de a se contracta. În plus, vitamina D are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar și reduce riscul apariției unor boli precum infarctul miocardic, accidentul vascular cerebral și bolile vasculare.

Aparat de bronzat Megasun seria Collarium model Revolution D