loading

Aparat de bronzat Megasun seria 5600

Dinamice și clare sunt proporțiile lor, detalii nobile. Solarul megaSun 5600 oferă tot ce vă așteptați de la un dispozitiv de clasă superioară – o mare varietate la un preț atractiv.

Aparat de bronzat Megasun seria Omega model 5600
Aparat de bronzat Megasun seria Omega model 5600

Sonnenline Group este distribuitor exclusiv in Romania a gamei de aparate de bronzat Megasun. In oferta noastra de produse sunt atat aparate noi, cat si aparate de bronzat second hand reconditionate.

Panoul frontal cu LED-ul dinamic se monteaza in schimbarea culorii de patru saptamani are un efect puternic si fascinant si se potriveste perfect in fiecare studio ambiente.

Mai mult decât un design frumos! Designul promite o tranziție lină dinspre exterior spre interior. O linie de curățare trece prin panoul de plafon al dispozitivului la interfața dintre utilizator și solariu. Băi de primă clasă cu o mulțime de spațiu pentru un sentiment de libertate!

5600 hybridsun

Megasun 5600 hybridsun

5600 extrasun

Megasun 5600 extrasun

5600 smartsun

Megasun 5600 smartsun

Megasun 5600 hybridSun

5600 hybridSun este casa de putere a noii serii 5600. Cu cea mai performantă combinație de pureSunlight și smartSunlight pentru un rezultat de bronzare deosebit de satisfăcător.

Număr de lămpi:

Megasun 5600 extraSun

5600 extraSun: lumina soarelui intensă cu un procent extra-ridicat de UVB pentru dezvoltarea crescută a pigmentului și producția de vitamina D. Activat de lămpile unice de lumină solară.

Număr de lămpi:

Megasun 5600 smartSun

5600 smartSun:  un echilibru inteligent între lumina intensă a soarelui și lumina de frumusețe, calmantă. Lămpile patentate smartSunlight combină puterea a patru game spectrale.

Număr de lămpi:

Variante culori: