loading

Aparat de bronzat Megasun Seria Optima

În urmă cu mai bine de 40 de ani, în 1975, Friedrich Wolff, inventatorul așa-numitelor lămpi de joasă presiune, a pus bazele industriei de solare.

Cu megaSun OPTIMA, puteți să vă reîncărcați bateriile în solar, dar în același timp să vă îmbunătățiți umiditatea pielii, să vă oferiți pielea un impuls de prospețime și să vă măriți nivelul vitaminei D.

Bronzarea orientată spre sănătate – în seria Optima fără PureFacials – continuă să fie o prioritate de top în dezvoltarea de noi solare. Un spectru de lumină echilibrat de UVA și UVB, HyperRed Beauty Boosters, pentru o creștere specială a prospețimii, precum și numeroase proprietăți de stare de bine, asigură un proces de bronzare prietenos cu pielea și relaxant în același timp.

Caracteristici:

Optima Alpha deluxe

Puterea din seria Optima. Tuburile puternice PureSunlight de doi metri și nouăzeci de HyperRed Beauty Boosters garantează un bronz convingător.

Număr de lămpi:

Optima deluxe

Punctul de intrare în seria noastră de joasă presiune. Un pachet compact cu țevi puternice de doi metri și HyperRed Beauty Boosters.

Număr de lămpi: