loading

Aparat de bronzat Megasun seria Omega model Optima

Nu compromite când vine vorba de performanța unui solar și vă bucurați în continuare de beneficiile pentru frumusețe și sănătate în jur – bineveniți în lumea OPTIMA.

Aparat de bronzat Megasun seria Omega model Optima
Aparat de bronzat Megasun seria Omega model Optima

Sonnenline Group este distribuitor exclusiv in Romania a gamei de aparate de bronzat Megasun. In oferta noastra de produse sunt atat aparate noi, cat si aparate de bronzat second hand reconditionate.

Cu megaSun OPTIMA, puteți să vă reîncărcați bateriile în solar, dar în același timp să vă îmbunătățiți umiditatea pielii, să vă oferiți pielea un impuls de prospețime și să vă măriți nivelul vitaminei D.

Noua înaltă performanță LED-uri, așa-numitul „Ruby de colagen de rapel,“ avea grijă de efectele cunoscute de colagen, revitaliza, relaxa și detoxifierea pielii. Liniile și ridurile sunt atenuate, iar contururile sunt strânse. Tuburile de vitamina D p2 oferă, de asemenea, efecte biopozitive vitale care rezultă din formarea vitaminei D și vă oferă un sentiment sigur de plajă. Perfect tan inclus!

Boosterul de colagen Ruby și tuburile p2 în solarul OPTIMA combină pentru a oferi un rezultat fără precedent datorită îmbunătățirii hidratării pielii și a formării mai rapide a melaninei.

Descarca brosura tehnica
Descarca brosura tehnica