loading

Aparat de bronzat Megasun Tower SportColarium RevolutionD

Noul colariu sport Tower este pachetul de putere al noii Serii D Revolution. Cu cea mai puternică combinație de lumină solară intensă pentru bronzare și lumină de frumusețe pentru o senzație deosebit de plăcută a pielii.

Lumina de colagen întărește rețeaua colagenă, strânge mușchii, reduce riscul de rănire și ajută eficient la creșterea performanței. Lumina UV opțională dă pielea un bronz deschis și alimentat de conținutul de vitamină D din organism. Dacă nivelul vitaminei D din sânge este prea scăzut, atletul pierde o mică parte din performanța sa atletică.

Colagenul și vitamina D influențează astfel în mod decisiv întreaga capacitate fizică și formează blocuri de construcție importante, pentru a putea atinge obiective sportive stabilite. Indiferent dacă pierderea în greutate, atractivitatea, creșterea performanței, sănătatea, profilaxia vătămărilor, vitalitatea sau mobilitatea, revoluțiaD însoțește sportivii în mod sigur pe drumul lor spre succesul de antrenament.

SportCollarium Revolution D, care se adresează în mod specific nevoilor sportivilor, demonstrează că aceste dispozitive sunt mult mai multe: pierdere în greutate, atractivitate, performanță crescută, sănătate, prevenirea rănilor, vitalitate și mobilitate.

Aparat de bronzat Megasun seria Standsolarien model Tower Revolution D