loading

Aparat de bronzat Megasun seria Standsolarien model Revolution D Tower

În turn, sportivii se pot bucura confortabil de tehnologia revolutionD într-un stand-up Collarium® și reîncărcați puterea de care au nevoie pentru un antrenament de succes.

Sonnenline Group este distribuitor exclusiv in Romania a gamei de aparate de bronzat Megasun. In oferta noastra de produse sunt atat aparate noi, cat si aparate de bronzat second hand reconditionate.

Aparat de bronzat Megasun seria Standsolarien model Tower Revolution D
Aparat de bronzat Megasun seria Standsolarien model Tower Revolution D

Lumina de colagen întărește rețeaua colagenă, strânge mușchii, reduce riscul de rănire și ajută eficient la creșterea performanței. Lumina UV opțională dă pielea un bronz deschis și alimentat de conținutul de vitamină D din organism. Dacă nivelul vitaminei D din sânge este prea scăzut, atletul pierde o mică parte din performanța sa atletică.

Colagenul și vitamina D influențează astfel în mod decisiv întreaga capacitate fizică și formează blocuri de construcție importante, pentru a putea atinge obiective sportive stabilite. Indiferent dacă pierderea în greutate, atractivitatea, creșterea performanței, sănătatea, profilaxia vătămărilor, vitalitatea sau mobilitatea, revoluțiaD însoțește sportivii în mod sigur pe drumul lor spre succesul de antrenament.