Articole

Folosirea unui aparat de bronzat. Sfaturi pentru un bronz perfect.

In continuare va vom prezenta cateva sfaturi  si informatii despre cum se foloseste un aparat de bronzat pentru a obtine un bronz ideal.

1. Suna la salonul local pentru a afla ce tipuri de aparate de bronzat sunt cele mai bune pentru a va satisfice nevoile voastre pentru obtinerea bronzului dorit.

2. Intreaba despre ofertele existente si pachetele de bronzare pentru a economisi bani.

3. Afla despre produsele de bronzare care va pot ajuta in obtinerea aspectului si a unui bronz ideal, in acelasi timp pastrand si pielea sanatatoasa. Puteti achizitiona acestea, de obicei, de la un salon de bronzare sau de la o companie online de aprovizionare a saloanelor de bronzare.

folosirea aparatelo de Bronzare

4. Luati o geanta in care sa aveti tot timpul un prosop, ochelari de bronzat, creme de bronzat si un elastic pentru par.

5. Cand mergeti la salonul de bronzare, nu uitati niciodata ochelari de bronzat purtati tot timpul ochelari in sesiunea de bronzare.

6. Puteti sa va bronzati nud, in lenjerie sau in costum de baie.

7. Aplicati crema de bronzat pe corp. Folositi crema de bronzat speciala pentru fata.

8. Daca aparatul de bronzat este orizontal, ridica partea superioara si intinde-te. Salonul de bronzat poate oferi o perina si un ventilator (in caz ca nu exista unul deja integrat in aparatul de bronzat). Selectati nivelul maxim la ventilator.

9. Daca folositi un aparat de bronzat vertical, veti avea o mai mare libertate de miscare si veti putea ridica mainile pentru un bronz cat mai uniform.

10. Relaxeaza-te si bucurate de ultaviolete. Aparatul de bronzare se va opri automat cand sesiunea de bronzare se va termina.

11. Incearca sa eviti baia sau dusul in scurt timp dupa sesiune pentru a pastra bronzul.

12. Respecta intotdeauna recomandarile de siguranta oferite de salonul si producatorul aparatului de bronzare. Nu depasi niciodata timpul recomandat pentru bronzare.