loading

Aparat de bronzat Ergoline Prestige Lightvision Spectra

Noul Lightvision Spectra oferă o experiență unică de bronzare cu îngrijire intensivă și eficientă a pielii. Ca rezultat al radiației infraroșii reduse, experiența de bronzare este și mai blândă și mai relaxantă decât oricând. Pentru că pielea noastră merită tot ce este mai bun!

Peste 200 de LED-uri Beauty Light îngrijesc pielea și, datorită luminii albe, ajută la combaterea albăstrelii iernii. Personal Sunstyle oferă o gamă de bronzuri la atingerea unui buton. Așa cum v-ați aștepta, modelul erou Ergoline este complet echipat cu un pachet complet de confort, care oferă cea mai bună experiență de bronzare. Lux pur!

Spectra

Cu Ergoline Spectra, sunt generate doar spectrele de lumină dorite. LED-urile UVA produc un bronz vizibil instantaneu. Lămpile spaghetti completează spectrul de lumină cu UVB. Spectrul de lumină optimizat oferă o experiență de bronzare blândă, confortabilă și eficientă, spre deosebire de orice experimentat înainte. Tehnologia Spectra LED permite o distribuție mai omogenă a luminii solare, eliminând punctele fierbinți. Pentru un bronz uniform și eficient pe toată zona fetei. Dezvoltarea mai scăzută a căldurii protejează pielea și face ca Beauty Light să fie mai eficientă. Zgomotul redus de ventilație, în special în zona feței, asigură o sesiune de bronzare mai liniștită. Acest lucru permite ca întreaga experiență de bronzare Spectra să fie mai liniștită, mai calmă și chiar mai relaxantă. Pentru cea mai relaxantă experiență de bronzare de până acum.

Sistem reflector special dezvoltat

LED-uri UVA

UVB-Spaghete

Durata de viață a LED-urilor UV: 20.000 de ore

Economii de energie de 2 KW

Lumina frumuseții

O atenție deosebită acordată îmbunătățirii îngrijirii pielii a fost o prioritate pentru noul Lightvision Spectra. Peste 200 de LED-uri Beauty Light de înaltă performanță administrează un tratament eficient de îngrijire a pielii pentru față, gât, decolteu, umeri și corp. În același timp, lumina roșie din Beauty Light activează furnizarea de oxigen a pielii, ceea ce stimulează efectul de bronzare. Pentru un ten strălucitor și catifelat și catifelat. În plus, lumina puternică reduce albastrul tipic de iarnă.

Beauty Light Complete

Peste 200 de LED-uri de înaltă performanță

Sistem de reflectoare LED optimizat Beauty Light

Tehnologie hibridă individuală

TEHNOLOGIA FACIALĂ SPECTRA LED

O nouă eră în tehnologia UV și luminii. Tratamentele faciale convenționale de înaltă presiune generează UV, precum și o doză mare de radiații infraroșii. Prea multă radiație infraroșie duce la roșeață și tensiunea pielii după plajă. Cu Ergoline Spectra, sunt generate doar spectrele de lumină dorite. Pentru o experiență de bronzare blândă, confortabilă și eficientă, spre deosebire de orice experimentat înainte.

LED-urile UVA cu un sistem reflector special dezvoltat produc un bronz vizibil instantaneu. Lămpile spaghetti completează spectrul de lumină cu UVB. Zgomotul redus de ventilație, în special în zona feței, asigură o sesiune de bronzare mai liniștită. Acest lucru permite ca întreaga experiență de bronzare Spectra să fie mai liniștită, mai calmă și chiar mai relaxantă. Spectrul de lumină optimizat face bronzarea o experiență de bronzare incomparabil de plăcută. În același timp, bronzantul facial LED reduce consumul de energie cu 90% și are o durată de viață de 20.000 de ore. Performanța de bronzare este întotdeauna constantă și în loc de puncte fierbinți, există un bronz uniform intens pe toată fața. Experimentează noul spectru de lumină!

Confort

O gamă completă de caracteristici de confort fac din bronzarea în Prestige Lightvision o experiență de neuitat. Acesta cuprinde tot ceea ce face soarele atât de plăcut. Echipamentul de relaxare cu Aqua Fresh, Aroma, Climatronic PLUS și noul Cinematic Sound System cu Bluetooth® oferă lux la cel mai înalt nivel. Toate setările de wellness pot fi setate pe ecranul tactil exterior înainte de bronzare și pot fi salvate pe cardul dvs. NFC. Dacă cipul este ținut în fața câmpului NFC în timpul următoarei vizite, Lightivsion Spectra este ajustat automat la toate preferințele personale.

Echipament standard complet

Sunet cinematografic cu Bluetooth®

Ventilație în 3 zone cu Climatronic Plus

Conectare NFC / Confort personal

Suprafață de întins Multi Relax

Aqua Fresh & Aroma

Piele răsfățată

Beauty Light Complete

Peste 200 de LED-uri Beauty Light și 14 lămpi smartsun garantează o îngrijire eficientă a pielii pe care o poți vedea și simți. Pentru un ten luminos și catifelat.

Stil personal de soare

De la blând la intens

Personal Sunstyle oferă un bronz de vis la atingerea unui buton. De la blând la intens – primiți întotdeauna un rezultat de bronzare personalizat.

LED Umăr Tan

Un bronz perfect general

Combinația unică de LED-uri Beauty Light, LED-uri UVA și lampă compactă UVB oferă un bronz intens cu îngrijire suplimentară a pielii în zona umerilor.

Operare

Întindeți-vă, închideți ochii și relaxați-vă. Asistentul Electronic Vocal (E.V.A.) permite pentru prima dată operarea solarului prin voce (în funcție de disponibilitate). Tutorialele video explică funcționarea simplă a senzorului de piele și E.V.A. Operarea intuitivă este posibilă și cu cele două ecrane tactile mari. Navigarea prin meniu ușor de utilizat cu pictograme mari este proiectată ca un smartphone. Când începe bronzarea, afișajul trece la modul alb-negru, ceea ce crește semnificativ lizibilitatea, indiferent de ochelarii de protecție UV folosiți.

Asistent vocal electronic (E.V.A.)

Display tactil exterior de 10 inchi

Display tactil interior de 7 inchi

Videoclipuri și tutoriale

Ghid vocal

Înviorare perfectă din cap până în picioare

Ventilație în 3 zone: Unic în lume: ventilație în 3 zone cu ventilație automată inteligentă. Ventilatoarele pentru picioare, corp și față pot fi controlate separat.

Răcire surround: corpul este spălat de un curent uniform de aer, care amintește de o briză rece de mare. Răcirea surround este mai silențioasă decât oricând.

Climatronic Plus: Temperatura de bunăstare cu aer condiționat și încălzire puternice. În interiorul închis, temperatura dorită este rapid atinsă și menținută constantă.

Asistent vocal electronic

Ține-ți ochii închiși

Întindeți-vă, închideți ochii și bucurați-vă! Asistentul vocal electronic (E.V.A.), care este în curs de brevetare în Elveția, este primul sistem de operare controlat prin voce. Pentru a porni controlul vocal în timpul sesiunii de bronzare, utilizatorul trebuie pur și simplu să atingă afișajul sau să spună „EVA”. Volumul muzicii și ventilația sunt apoi reduse pentru câteva secunde, astfel încât comenzile vocale să poată fi date în acest timp. Pentru o siguranță sporită și relaxare în timpul bronzării. Vă rugăm să ne contactați pentru a verifica disponibilitatea pentru țara dvs.