loading

Servicii – aparate de bronzat

Cu o istorie bogata, specializare la cursuri in strainatate, in Ungaria si Germania, SonnenLine iti sta la dispozitie 24 / 7 pentru a te ajuta sa ai cel mai modern salon de bronzat. SonnenLine va satisface toate exigentele incepand de la vanzarea de aparate de bronzat noi si second hand, vanzare de cosmetice pentru solar, accesorii pentru aparate de bronzat (tuburi,startere…) si pana la partea de service si consultanta in domeniu.

Pentru orice aparate de bronzat cumparat de la firma noastra se ofera o garantie de 6-24 luni aceasta fiind in functie de modelul aparatului si firma producatoare. SonnenLine iti ofera si service profesionist, efectuat de catre specialisti cu experienta.

Prin dorinta de a oferi cele mai bune servicii clientilor nostrii, avem grija sa ne perfectionam continuu si sa fim la curent cu noile tendinte atat in domeniul bronzarii cat si in domeniul cremelor, lotiunilor si accesoriilor pentru bronzat si nu in ultimul rand cu ultimele tehnologii pentru aparate de bronzat. Specialistii nostrii participa la training-uri nationale si internationale pentru a va putea satisface nevoile in domeniul bronzarii. Avem grija sa fim la curent cu nevoile clientilor nostrii!

Colaboratorii nostrii beneficiaza de intregul nostru sprijin, de perfectionare si service pentru a putea raspunde cerintelor pietei in domeniul bronzarii.

Service aparate de bronzat

Echipa de service SonnenLine este pregatita sa faca fata problemelor pe care le poti intampina. Pregatirea lor este asigurata prin cursuri de specialitate in tara si strainatate, la firmele producatoare. Datorita faptului ca dorim sa oferim cele mai bune servicii la clienti nostri, membri echipei reusesc sa dea dovada de promtitudine si eficienta.

Datorita colaboratoriilor externi, avem acces la toata gama de piese de schimb si accesorii pentru toate modelele de aparate de bronzat.

Puteti oricand sa ne soliciati pentru:

  • Dotarea unui salon cu aparate de bronzat (alegerea tipului de aparat potrivit salonului, tinand cont de noile tehnologi aparute pe piata europeana), amplasarea aparatelor, sisteme de programatoare.
  • Analiza nevoilor clientului in functie de concurenta si zona
  • Indrumarea catre anumite directii de dezvoltare a saloanelor in functie de specificul afacerii
  • Gasirea de noi soluti pentru inbunatatirea serviciilor salonului dvs.
  • Materiale publicitare si informarea clientilor dvs.
  • Pregatire specializata de catre personal autorizat in vederea intretinerii in bune conditi de functionare a aparatelor de bronzat
  • Pregatirea specializata de catre personal autorizat pentru vanzarea produselor cosmetice