Articole

Bronzare Organica DHA

Bronzarea DHA organica, reprezinta cea mai noua metoda de bronzare intalnita in saloanele de infrumusetare.

Cum se foloseste un aparat de bronzare organica?

bronzare cu dha

DHA (dihidoroxiacetona) – este o substanţă obtinuta din trestie de zahar, care se aplica prin pulverizare cu ajutorul unui pistol prin pulverizare directă, în cadrul unor sedinţe de bronzare, pe pielea proaspat spalata fara urme de produse cosmetice, obţinându-se un bronz uniform, în aproximativ 10 min, necesitând o singură şedinţă. Efectele sunt vizibile după câteva minute şi se accentuează în următoarele 4 ore.

Bronzul durează între 7 şi 10 zile, dispărând odată cu exfolierea normală a tegumentelor. Pentru intretinerea bronzului se recomanda utilizarea unor creme si lotiuni. Un ulei de corp va da un plus de stralucire si o nota exotica.

Ce înseamnă bronzare artificială?

Bronzarea artificială este expunerea controlată la raze ultraviolete. În general, când oamenii aud despre ultraviolete sunt foarte reticenţi, considerând că bronzarea în acest mod poate dăuna sănătăţii. De fapt, expunerea la un aparat de bronzat prezintă aceleaţi riscuri ca şi expunerea la soare.

Aparatele de bronzat sunt dotate cu tuburi care au un raport de raze bine determinat, astfel încât expunerea să fie optimă, cât mai benefică şi cu cât mai puţine probleme.

Ceea ce trebuie să ştiţi, înainte de utilizarea unui aparat de bronzat este ceea ce ştim deja şi despre expunerea la soare: trebuie să vă protejaţi.

Utilizarea loţiunilor de bronzat sau a cremelor de bronzat nu numai că vă ajută să obţineţi un bronz mai frumos şi uniform, ci ne protejează pielea împotriva ravelor UV răspândite de aparatul de bronzat, asupra dumneavoastră.

De aceea înainte de a vă expune la solarium trebuie să asiguraţi protecţia pielii!

De ce creme si lotiuni pentru bronzare?

Pentru expunerea la razele UV ale aparatului de bronzat au fost concepute creme si lotiuni speciale care protejeaza pielea si accelereaza procesul de bronzare. O crema sau lotiune de bronzat, aplicata corect va face pielea sa absoaba mai bine razele UV. Vom observa in salonul de bronzare mai multe categorii de lotiuni: lotiuni autobronzante, intensive,  “Bronzer”, “After bronze”, etc. Diferenta intre toate acestea consta in procentajul ingredientelor de accelerare a bronzarii.

Producatori precum Australian Gold, California Tan, Hawaiana, Emerald Bay utilizeaza in compozitia produselor pentru bronzat ingrediente care coloreaza in mod natural pielea cum ar fi beta caroten, conferind pielii un bronz uniform si natural.