loading

Mantis BLACK MAMBA

Laserul cu diode Mantis HR Black Mamba este cel mai bun aliat pentru epilarea definitivă cu laser pentru toate fototipurile.

Aparatul BLACK MAMBA este destinat utilizării medicale profesionale pentru tratarea petelor de piele și a stării de hirsutism.

Tratament sigur pe toate fototipurile. Rezultate rapide și nedureroase.

 

Cel mai înalt grad de performanță folosind o singură piesă de mână care funcționează la două niveluri de adâncime. Acest lucru permite tratarea unei game mai largi de clienți pe tot parcursul anului și este delicat pe piele.

Toată tehnologia Mantis într-o singură piesă de mână.
Sursa brevetată și greutatea redusă permit piesei de mână Black Mamba cele mai înalte grade de performanță, făcând tratamentul o experiență unică, plăcută pentru operator.

Lungimea de undă 808 are o absorbție intensă a melaninei și o acțiune profundă în folicul. Lungimea de undă 1064 YAG are o absorbție scăzută de melanină și chiar o fotoepilare mai profundă, ajungând dincolo de bulb, de asemenea la papila.

Includerea lungimii de undă 1064YAG permite o absorbție mai mică a melaninei pentru a garanta o acțiune mai profundă. Această caracteristică permite epilarea sigură și completă chiar și pe fototipuri mai întunecate și pe pielea bronzată. Tehnologia Mantis HR Black Mamba face posibilă funcționarea într-o operațiune sigură și eficientă, folosind protocoale de lucru prestabilite, care ghidează operatorul într-un mod asistat.