loading

Cosmetice de bronzat

Sonnenline este distribuitor autorizat de produse de cosmetica de bronzat Australian Gold care este cel mai complex si cunoscut brand de lotiuni speciale pentru bronzarea la solar, ce activeaza de peste 25 de ani!

Produsele sunt bazate pe extracte naturale si ingrediente inovative care se potrivesc oricarui tip de piele. Ele satisfac nevoile fiecarui iubitor de bronz, indiferent de stilul de viata si pentru toate buzunarele

Catalogul de produse Australian Gold poate fi descarcat aici.

Australian Gold Product Line

Australian Gold Premium collection

Produsele Australian Gold PREMIUM COLLECTION iti ofera posibilitatea de a obtine cel mai intens bronz, datorita mixului de ingrediente cosmetice luxuriante, a agentilor de bronzare si a celor 92 de minerale. Aceste produse sunt perfecte pentru cei care au atins limita de bronzare si au nevoie de ceva diferit: un bronz mai intunecat si mai intens.

Produsele contin  o cantitate considerabila de ingrediente pentru bronzare si sunt excelente pentru cei care au deja experienta in bronzare.

Australian Gold Hemp Nation®

Gama Australian Gold HEMP NATION contine extract natural de ulei din sambure de canepa, bogat in enzime care hranesc si hidrateaza pielea, maresc absorbtia luminii UV, pentru o bronzare maxima.

Complexul nutritional derivat din trei Prune Australiene indigene (Kakadu, Burdekin, Illawarra) ofera o putere a antioxidantilor (de 3-5 ori mai mare ca si coacazele) care protejeaza impotriva factorilor mediului.

Extractele din plante tropicale hidrateaza si restaureaza balanta hidratarii pielii. Antioxidantii puternici revitalizeaza pielea pentru a o mentine tanara si elastica.

Produsele :

  • Nu contin parabeni
  • Nu contin medicamentul THC

Australian Gold G Gentlemen® Collection

Produsele din gama Australian Gold OUTBACK COLLECTION sunt imbogatite cu un Complex Vitasome™: antioxidanti si vitaminele A si E. Formulele hidratante bogate bazate pe lipozomi, asigura absorbtia ingredientelor active, pentru un aspect natural si ingrijirea superioara a pielii. Toate lotiunile contin un ingredient exclusiv antibacterian, care reduce mirosul de dupa bronzare.

Produsele asigura garanteaza o ingrijire a pielii de inalta calitate si sunt folosite pentru bronzare din ce in ce mai inchisa.

JWOWW by Jenni Farley

În 2010, starul Jenni Farley si-a lansat prima lotiune de bronzare din gama care ulterior se va numi  JWOWW. De atunci, ea a dezvoltat o întreaga linie de produse de bronzare care au luat lumea prin furtuna.

Lotiunile sale se concentreaza pe imbunatatirea capacitatii pielii de a se bronza, facand prioritara colorarea.